- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
arkadaşlar kısaca hikayemi anlatim basketbol oynarken burnuma darbe aldım daha sonra bu bana kemer olarak geri döndü
ve burnumun içinde hem sağ hem sol etler varmış gece uyurken nerdeyse hiç nefes alamıyordum ağzım hafif açık uyuyordum, yıllarca erteledim ameliyat korkusundan ama burda hep bakardım okurdum arkadaşların hikayelerini, spor yaparkende epey zorluyordu burnum beni ve çok araştırdım netten doktor araştırdıkça kafam karıştı aklımda istanbulda birkaç dr vardı ama gidip gelmek alçıyla zor olur diye burda özel bir hastaneye randevu alıp gittim bir anda karar verdim çünkü dıştanda hiç hoşuma gitmiyordu görüntüsü cuma gittim salı ameliyat oldum dr gösterdiği resimler tavrı bana güven verdi ameliyat olmaya giderken öyle cesaret iğnesi falan yapmadılar ama kalbim heyecandan hızla çarpıyordu hep burnumun çok güzel olucağını düşünerek gittim o korkumu öyle yendim ne olucaksa olsun dedim artık ve oldum gözümü açtığımda yatağımdaydım çok sakin uyandım kusmadım ve hiç ağrım sızım olmadı buna inanın çok morarmam da olmadı alkol sigara kullanmıyorum belki birazda ondandır ameliyatıma hem estetik dr hem kbb dr girdi ameliyat sonrasını da çok sorunsuz atlattım şuan 4. ayımdayım darısı tüm isteyenlerin başına olsun kısa dedim ama epey uzun olmuş
hastaneye ve doktorlarıma minnettarım süperlerdi....