Saç Rengi ve Saç Boyama Dilşad'ın Saç Renkleri !

Dilşad cnm benim çok güzel olmuş saçların ve de çok parlak güneşte nasıl canlı ve parlak duruyo.Benim malesef boyalardan yana şansım olmadı bir türlü istediğim rengi yakalayamadım.Bir ara röfle yaptırmıştım aradan bayağı zaman geçti sonra kestirip röfleyi kapatmaya çalıştım.Benim istediğim çok güzel açık tonlarında bir kahve yapmak.Kolestonun ışıltılı kahve tonlarını alıyorum resimdeki gibi tutmuyo hala saçlarım koyu kahverengi.Senin resimde gördüğüm karamel kahvesi galiba onu ve gölgeyi çok beğendim.Bana sarı gitmez yüzüm kaldırmaz gözlerim çok güzel kahve rengi gözlerimle uyumlu kahve tonlarını bulmaya çalışıyorum ama olmuyo.Geçen haftalarda iki kutu ay ışığı kahvesi ile boyadım banamısın demedi açılmadı yine.En iyisi kendimi kuaförün ellerine bırakmak olacak.

mersi cnm beğenmene sevindim bende bol bol maske sürüyorum saçıma yoksa bu kadar işleme dayanmaz ince telli olmasına rağmen yinede iyi dayandılar bana öncelikle kolestondan vazgeç çok koyu tutar onun renkleri ben düz boyalarımı hep kendim boyamıştım resimdekileri altın karamel hariç diğerleri hep kahveler garnıer color shıne tavsiye ederim kahveleri hem güzel hem parlak tutuyor yada palette deluxe serisine bak birde istediğin tonun kutudaki renginden 2 ton açık al hep saçın koyuysa kutunun üstündeki tam rengi vermez bencede ilkini kuaföre boyat biraz açsın boyarken sonra kendin boyarsın güzel kahve tonu buluruz sana cnm

selam canım saclarını cok begendım nerde yaptırdın ıstbuldamı

Bursada yaptırdım cnm şow kuaför ilkay yapar hep ne istediysem hep o rengi elde etti

saçının son hali süperrrrr olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…