Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

cokk sik bir ev hic insanin gozunu yormuyor
bayiliyorum boyle hem sade ve sik evlere
Allahim bir omur boyu mutlu yasatsin

aynı duygulara adım adım şahit olup yuvanın bu tamamlanmış halini görebilmek çok farklı duygular yaşattı canım bana..senağlama
Rabbim yuvanızı hayırlara açsın inşAllah..
bizlere de bu günlere ermeyi nasib etsin..
huzurlu bir ömür diliyorum sizin için..

Ne kadar ferah ne kadar zevkli döşenmiş bir ev. Sağlıkla, huzurla oturun hep bu evde canım benim Benim evim nasıl olacak acaba :1rolleyes:

gayet şık yapmışlar bariz benzemiş kuzucuğum a.s
güle güle kullan çokda uyguna yaptırmışsınızyerimseniben
yalnız o kadar ortaya değilde biraz daha kenara doğru koy üstteki masayı bence nacizane fikrim. aynı fugadaki gibi kenarda dursun a.sŞeniz

yerdeki turuncu paspasları sen mi ördün yoksa hazır mı dikkatimi çekti
allah huzurla oturmayı nasip etsin inş birgün bende çekerim belki şimdi çok üşendim bir o kadarda heveslendim
saol cnm :) hayır ben örmedim onlar halı satın aldık makinede yıkanabiliniyomuş hemde en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin çok zevkli uğraşlar bunlar

Canım bi de salondaki halıları nerden aldın?
Saray markası cnm

ouww canımsın yaa çok saolll...aminn inş. darısı başınızaaa en kısa zamanda

Ne kadar ferah ne kadar zevkli döşenmiş bir ev. Sağlıkla, huzurla oturun hep bu evde canım benim Benim evim nasıl olacak acaba :1rolleyes:

Sulfatcım çok teşekkür ederim..eminimki senin evin de çok güzel olacaktırrr inş.

şimdiki duruşu aynen ölee zatenn çok rahat oluyor biliyormusun misafir geldiginde hemen cekiyoruz koltukların önüneee :lepi:

canim evin sahane.renkler hersey cok guzel.
mutfaginada bayildim.gule gule otur

sen kesin yeni evlisin:))
Allah sağlıkla huzurla bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip etsin güzel evinizde, çok beğendim

Sade ve hoş bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.

evin çok güzel ve sade güle güle otur cnm beyaz mobilyayı çok seviyorum şimdiki aklım olsa bende beyaz alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…