brcbyl Hesabı 2 kişi kullanıyor. Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 470 4 116 Erzurum 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcbyl #1 Dinarsu ve/veya Padişah marka halısı olan var mı veya tanıdığı kullanan var mı? Ne kadar kaliteli? o da olmadı : confetti kaşmir linea merinos safyün sanat bu markalar için düşünceleriniz ne?
Dinarsu ve/veya Padişah marka halısı olan var mı veya tanıdığı kullanan var mı? Ne kadar kaliteli? o da olmadı : confetti kaşmir linea merinos safyün sanat bu markalar için düşünceleriniz ne?
brcbyl Hesabı 2 kişi kullanıyor. Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 470 4 116 Erzurum 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcbyl #2 hadi ama kimse cevap yazmayacak mı?
Teknolog ŞÜPHECİİ..... Kayıtlı Üye 27 Haziran 2008 7.737 19 683 Ankara 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcbyl #3 özelliklemi uygun fiatlıları yazdınn.. saray royal bunlardan düşün dermm.. merinos asla eve sokma kaşmird eyan sanayi sanırım aynı fabrika işi sanat yeni çıktı pek yorum bulamazsın.. confetti pek beğenmiyorumm...
özelliklemi uygun fiatlıları yazdınn.. saray royal bunlardan düşün dermm.. merinos asla eve sokma kaşmird eyan sanayi sanırım aynı fabrika işi sanat yeni çıktı pek yorum bulamazsın.. confetti pek beğenmiyorumm...
brcbyl Hesabı 2 kişi kullanıyor. Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 470 4 116 Erzurum 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcbyl #4 teknolog .!.: özelliklemi uygun fiatlıları yazdınn.. saray royal bunlardan düşün dermm.. merinos asla eve sokma kaşmird eyan sanayi sanırım aynı fabrika işi sanat yeni çıktı pek yorum bulamazsın.. confetti pek beğenmiyorumm... Genişletmek için tıkla... yoo bilerek değil görünce yazayım dedm .) saray zaten düşünüyorum ama dinarsu ve padişahta beğendiklerim oldu ondan sorayım dedim .)
teknolog .!.: özelliklemi uygun fiatlıları yazdınn.. saray royal bunlardan düşün dermm.. merinos asla eve sokma kaşmird eyan sanayi sanırım aynı fabrika işi sanat yeni çıktı pek yorum bulamazsın.. confetti pek beğenmiyorumm... Genişletmek için tıkla... yoo bilerek değil görünce yazayım dedm .) saray zaten düşünüyorum ama dinarsu ve padişahta beğendiklerim oldu ondan sorayım dedim .)