hayırlı olsun canım topiğin
inşallah sağlıkla verirsin kilolarını
ac kalarak diyet yapmaya bende karsiyim, cünkü yillarca ac gezdim,acliktan gözlerim hep bulanik görüyordu o zamanlar ve sürekli basim dönüp kulaklarimda bi baski hissediyordum ama ne zaman sIkI diyetler yapsam iki haftada 6-7 kilo verip daha fazlasini geri aldim. kendi actigim konudada yazdigim gibi her yolu denedim ama aslinda en dogru olan ac kalmadan gerekeni gerektigi kadar yiyip daha fazla hareket etmek ve sivi tüketimi..ve tabiii bir okadarda önemlisi sabretmeyi bilmek, ben hep sabirsiz davrandim biran önce zayiflamak istedim ama o anda versemde hepsi geri döndü,kim ne derse desin kisa zamanda abartilli kilo verimi sadece su kaybindan baska bisey degil, zaten oda bikac hafta icinde tekrar eskiye döndürüyor insani.. ben artik hergün düzenli bir saatimi pedal cevirerek geciriyorum ve aslada vazgecmicem spor yapmaktan,daha fazla sivi tüketip dengeli ve yeterli sIklikta beslenmekten.. haftada yarim kilo vermeye raziyim, hatta her ay düzenli verebileceksem ayda 1 kilo bile olsa onada raziyim cünkü yilda 12 kilo eder ve 1,5 yil icerisindede manken gibi oluruz zaten,,istee bu hale gelipte geldigim noktada kalmamin iki sebebii varr, ilki tembelligim ve digeride sabirsizligim.. hepp yavas kilo verip o birkacyüz gramlari kücümseye kücümseye bu hale gelmedikmi genelimiz ?
insallah hepimiz istedigimiz hedeflere ulasabiliriz
aynen katılıyorum..1 yılda 12 kg versek süper olur daha ne olsun ki.. hayatta en önemli şey istikrarlı olmaktır. bir işi yaparken de, kiloları verirken de paraları biriktirirken de aynı kural geçerlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?