Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamı ne cnm biliyormunDini farklı deyince aklıma ilk o geldi![]()
Valla anlamını bilmiyorum. Peygamber Efendimize benzeyen sahabenin ismiydi ordan geldi aklımaAnlamı ne cnm biliyormun
Ya ne güzel teşekkürlerValla anlamını bilmiyorum. Peygamber Efendimize benzeyen sahabenin ismiydi ordan geldi aklıma![]()
Ya 2 anlamı var bir musabite uğramış diye geçiyor 2 de zora dayanan dayanıklı diye.. islami.isim sorduğu için en çok kullanılan diye bunlar geliyor insanın aklına ama daha çok var tabiMusab neymiş ilk defa duyuyorum, hepiniz de aynı şeyi yazmışsınız.![]()
Ömer Süleyman İdris ibrahim MusaYusufumuz var![]()
Hiç duymamıştım, teşekkürlerYa 2 anlamı var bir musabite uğramış diye geçiyor 2 de zora dayanan dayanıklı diye.. islami.isim sorduğu için en çok kullanılan diye bunlar geliyor insanın aklına ama daha çok var tabi![]()
Bana da erdem ismi hoş geliyor şu sıralar..Biraz daha düşünelim eminim güzel birşey çıkacak![]()
Evet cnm aklımda bünyamin var hazreti Yusuf'un öz kardeşi farklı isimlerde bakıyorumBana da erdem ismi hoş geliyor şu sıralar..
İnşallah gebeligim sağlıcakla.ilerlerse hayırlısıyla oğlum olursa erdem diye düşünüyorum niyeyse bı sevdimisim kararı da zor oluyor
Ali ismini hiç sevemiyorum yinede teşekkürlerAli en güzeli.
Oda güzel bence inşallah sağlıkla dogsun isminde kendide güzel olsun her yönden.Evet cnm aklımda bünyamin var hazreti Yusuf'un öz kardeşi farklı isimlerde bakıyorum