G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
canım banamı yazdın kendimden örnek vermedim olan bişeyi sizlerle paylaştım??:CüvCüv:
yok cnm adalayda nıcklı arkadasa yazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım banamı yazdın kendimden örnek vermedim olan bişeyi sizlerle paylaştım??:CüvCüv:
kızlar bugun tvde belki izlemişinizdir bi kanalda hoca vardı ve gençlerin sorularına cevap veriordu gençlerden biri (ERKEK)
dediki hocam benim ciddi düşündügüm bir kız arkdaşım var ve onunla ilerde allah nasip ederse evlenecegiz.. ama erkekle bayan yanyana çok gnaha giriorlar ve bizim iiçimiz huzursuz oluor biz ikimizin arasında nikah yapsak(DİNİ)
OLURMU?hocada hanefi mezhebinde ailelerin bilmesi çokda önmli degil diger 3 mezhepde bilmesi lazım dedi.kız eger aklı yerindeyse bi noksanlıgı yoksa yapılabilir dedi ama 2 şahitin olması gerekli.??siz ne düşünüosunuz böle sevgililer arasında ben biraz garipsedim ya ilerde evlilik olmassa diye ama oda ciddiligne veya güvenligine baglı sanırım..:1shok:
Biz de eşimle resmi nikahtan bir gün önce eşimin bizden 3 ay önce evlenmiş olan kuzeninin evinde dini nikah yaptırdık..Çünkü nikahımız başka şehirde oturacağımız ev başka şehirdeydi ve vaktimiz yoktu başka...Ayrıca dini nikahımızda annem de vardı,eşimin kuzenleri de vardı..Bir sürü şahit vardı..Bu yüzden sorun yoktu...Ertesi gün normal resmi nikahımız ve düğünümüz oldu...gamyoncuiremsu
resmi nikah yanında dini nikahın yapılması fikrine
katılıyorum tabikide fakat annenin babanın izni varsa herkez tarafında evlenecekleri biliniyorsa
tabiki kader ayırmadıktan sonra nişanlı gençlerin daha rahat davranabilmek adına
dini nikahları kıyılabilir ama dediğim gibi bu tamamen meşru olmalıdır herkezin gözünde
bu gayet doğal, resmi nikahınız olacaksa dini nikah yaptırmak tamamen tercihinize ve inancınıza kalmış. ama bunu sırf bir şeyler yaşarken günaha girmeyelim diye sevgiliyken yapmak, yapmayı bırakın düşünmek bile insanın kendine söylediği kocaman bir yalan.
Canım kendi yaptıklarını mübah gibi göstermek isteyenlerin kendilerini ve başkalarını aldatma çabasından başka bir şey değil bu elbette...
İran'da da genelev kadınları ile sözde haram birleşme olmasın diye muta nikahı kılınıyormuş,Bir kaç saatliğine..Sona boşanmaca.... -tatlicadiarzu- :roflol: