• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinine bagli bi erkekmi yoksa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

darkmore darkmore baktımda bakmaz olaydım sürmede çekiyo bunlar sanırım

Kelime anlamı günah işlemekten korkmak korunmakmış benimiçin bu sadece iyi insan olmak demek yani herkesin olması gereken ama kıyafet neoluyo ayrı bi boyut bana ters

Konu sahibi 95liysen eğer hepsinden uzak dur çok küçüksün yanlış karar verebilirsin .

darkmore darkmore baktımda bakmaz olaydım sürmede çekiyo bunlar sanırım

Kelime anlamı günah işlemekten korkmak korunmakmış benimiçin bu sadece iyi insan olmak demek yani herkesin olması gereken ama kıyafet neoluyo ayrı bi boyut bana ters

Konu sahibi 95liysen eğer hepsinden uzak dur çok küçüksün yanlış karar verebilirsin .
Evet oyleler, ne korkunc.

95li biri nasil evlenmeyi dusunur onu da aklim almaz eger nickindeki gibi 95liyse konu sahibi. Gerci nickinle bagdasman sart o da ayri mesele;)

Namaz kılınca otomatik olarak mükemmellik özelliği mi yükleniyor sanki? Berbat bir adam birinci bahsettiğin. İkinci ona kıyasla daha iyi, sen de onu daha olumlu anlatmışsın zaten. Bu arada bu konu kapanır, şimdiden din tartışması olmuş bile. Namaz kılıp kılmamasına göre eş seçmen bile evlilik için yeterince olgun olmadığını gösteriyor, bu da benim konu ile ilgili genel fikrim.

Ilkte sunu belirtmeliyimki egerki iki kisi arasinda kaliyorsaniz ikisinide sevmiyorsunuzdur bana göre hicbirini
secmemeniz lazim taki bu kisi olcak baskasi olamaz diyene kadar ama mantik evliligi düsünüyorsaniz..
Bir es bana göre herzaman esini dinine baglu tutmalidir ama sizin sevdiginiz sizi seven biriyle hayatinizi
birlestirmelisiniz.- Eger siz dininize bagli biriyseniz sizde esinize bunu ögretip ona bazi seyleri ögretip
yol almasinda yardimci olabilirsiniz. Sirf öyle diye biriyle evlenmek bence mantikli degil .
Duygusal anlamdada birseyler paylasmaniz gerek esinizle.

Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum
üstüne titremesi geçici onu at kenara
namaz kılmakla da sana nasıl davranacağını çözemezsin onu da at kenara
eğer ki evlilik için madem mantık ilişkisi istiyorsun sana net söyleyeyim
bir ailesine nasıl davranıyor buna bak
iki çevresindeki diğer insanlara nasıl davranıyor
hayvanlara nasıl davranıyor onlara kibar mı vicdanlı mı?
bunlardan sonra da cimri mi onu anla yeter bence aşksa aşk zaten insanın kendini rahatlıkla kaptırıp kandırabileceği bir olgu sadece hoşlanmak yeterli başlangıçta o olsun yeterki

2si de size bakmaz umarım

Pazardan hıyar seçer gibi koca seçiyorsunuz ikisini de sevdiğiniz önemsediğiniz yok

Lakin erkekler için sizin gibi tipler değerli düzgün kadınlar değil

2 abimize de başarılar diliyorum hangisi denk gelirse artık onun başı yanacak

Gerçi sizin gibi tiplerin peşinde koşanlara her şey müstehak ya neyse başlarına geliceği hak ediyorlar.

Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum
:cool: hmm. En çok övdüğün tabiki, onu seç.

2si de size bakmaz umarım

Pazardan hıyar seçer gibi koca seçiyorsunuz ikisini de sevdiğiniz önemsediğiniz yok

Lakin erkekler için sizin gibi tipler değerli düzgün kadınlar değil

2 abimize de başarılar diliyorum hangisi denk gelirse artık onun başı yanacak
hıyar seçer gibi :-):-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X