• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinlediği şarkı?

Boşuna huzursuzluk çıkar. Bence hiçbi şey olmamış gibi devam etmelisin. Ki olmamış zaten :)

Halamın eşinin eski nişanlısının adı Ezine'ymiş. Her ay markete gittiklerinde eniştem ezine bakacaktım ezineden tadabilir miyim diyince kavga ediyorlarmış hep ağlayarak gelirdi herkes saçmaladığını söylerdi evine geri dönerdi. Yıllar geçti halam hala ezine yemez tulum süzme peynir falan yer. Ortamda ezine varsa kimse peynirin adını söylemez şu peynirden yiyen var mı denir sjdksmjk en güzeli de ezine ama be :KK53:
hahahaha ben de o hesap cidden :D ama ne biliyim ya şarkı olunca insan işte duygusallık arıyorum, benimki de bu olay gibi komik mi dışardan?

hahahaha ben de o hesap cidden :KK70: ama ne biliyim ya şarkı olunca insan işte duygusallık arıyorum, benimki de bu olay gibi komik mi dışardan?
Yok seninki kıskançlık ama ilerlerse takıntıya dönüşür dikkatli ol :)

Valla benim eski sevgilim içinde sevgilisinin adı geçen ya da şarkı sevgilisinin adıysa falan onu paylaşıyor hesabında bende ekli olduğu için görüyorum. Demek ki onun için böyle şeyler anlam ifade ediyor ama sizin sevgilinizi bilemeyeceğim.

Valla bence şarkıya ve kızın ismine bağlı ; Mesela ayşem ayşem güzel ayşem tarzı bişeyse onu mahfederdim :D Ama mesela özlem ismiyse ve içinde isim olarak değil duygu olarak özlem geçen bi şarkıysa bişey demem :D

Konuyu okuyunca gereksiz,konuşulmaması gereken bir şey dedim ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü. Şarkıyı arattırdığına emin misiniz? Kişinin kanalını aramış olmasın?
Hayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme.. :D Sevgilim mehmet ağa şarkısı diye aratıyor.

Ya ismi kezban, ayşe, fatma gibi bişey olup ta aratmış olsa okkalı bi yeaaaaaaaa diyeceğim ama özlem, duygu gibi elastik bir isimse gayet normal bir sürü şarkıda geçmesi :D Ya hadi özellikle aratmış olsun, olur insanın bazen aklına gelir, sonuçta beynimizi resetlemek gibi bi şansımız yok, özlemekten değil de anıların gelir aklına, tekrar o ana dönmek istersin bazen ya da daha öncesinde de sevdiğin bi şarkıdır zaten. Abartılacak bişey yok ha sürekli aratırsa ki zaten bu şarkıyla markıyla da kalmaz, o zaman kırarsın boynuzunu iblisin :KK67:

Hayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme.. :KK70: Sevgilim mehmet ağa şarkısı diye aratıyor.
Ay söyleyiverin şarkıyı nolcak yaa burda binlerce insan var bi sizin sevgilinizin eski sevgilisinin ismi değildir yani heralde?? Çatladık burda :bicak:

şarkıya bağlı. yani benim yapacağım yorum şarkıya bağlı.
şarkı nedir?
bari sadece şarkının adını söyleyin.

Doğruysa kabul etmez yanlışsa da düşünmediği halde aklına getirmiş olursunuz. Boşu boşuna tartışma çıkarmak dışında hiç bir yararı olmayan bir soru sormak istediğiniz.

Kocamın eski sevgilisinin adı Sevda. Hmm bundan sonra içinde sevda kelimesi geçen şarkılar yasak, görür o

Sevdik sevdalandık kördüğümle bağlandık dinliyor olsa bir de ovv, boşanma sebebi. :)

Arkadaşlar merhaba, sevgilim eski sevgilisinin (zamanında baya sevmis sanirim) adının geçtiği bir şarkıyı dinlemiş. Yani o isimle aratmış. Şarkının adı farklı ama akla yazdığı şekildede gelebilir. Beni rahatsız eden bu. Yoksa şarkı romantik, özlem dolu falan değil. Her şeyden biraz bir şarkı. Sizce sormalı mıyım? Daha önce bu konuları konuşmuştuk kapatmıştık. Bir daha eski sevgililer hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten çok uzun bir süre geçmiş üzerinden. Sevgisinden emin hissediyorum. Yinede görünce acabalara düştüm.. Dışarıdan bir göz olarak ne düşünürsünüz? Konuşmaya değer bir şey mi bu? Unutamama gibi bi duruma bağlamalı mıyım :S
konuşmaya değer birşey değil o halde benim kafasını kırmam gerek :KK70:

Back
X