- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.472
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaha ben de o hesap ciddenHalamın eşinin eski nişanlısının adı Ezine'ymiş. Her ay markete gittiklerinde eniştem ezine bakacaktım ezineden tadabilir miyim diyince kavga ediyorlarmış hep ağlayarak gelirdi herkes saçmaladığını söylerdi evine geri dönerdi. Yıllar geçti halam hala ezine yemez tulum süzme peynir falan yer. Ortamda ezine varsa kimse peynirin adını söylemez şu peynirden yiyen var mı denir sjdksmjk en güzeli de ezine ama be![]()
Yok seninki kıskançlık ama ilerlerse takıntıya dönüşür dikkatli ol :)hahahaha ben de o hesap ciddenama ne biliyim ya şarkı olunca insan işte duygusallık arıyorum, benimki de bu olay gibi komik mi dışardan?
Hem de çok.abartiyo muyum![]()
Konuyu okuyunca gereksiz,konuşulmaması gereken bir şey dedim ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü. Şarkıyı arattırdığına emin misiniz? Kişinin kanalını aramış olmasın?youtube arama kısmında
Hayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme..Konuyu okuyunca gereksiz,konuşulmaması gereken bir şey dedim ama şimdi bu yorumunuz düşündürdü. Şarkıyı arattırdığına emin misiniz? Kişinin kanalını aramış olmasın?
Ay söyleyiverin şarkıyı nolcak yaa burda binlerce insan var bi sizin sevgilinizin eski sevgilisinin ismi değildir yani heralde?? Çatladık burdaHayır şöyle mesela bir şarkı var diyelim adı Sarı çizme..Sevgilim mehmet ağa şarkısı diye aratıyor.
Zahide kurbanin olam belim kirildi olabilirİstemsiz şekilde acaba hangi şarkıdır diye düşünüyorum![]()
Hiç bir şey yok bunda, rahat olun bence
Kocamın eski sevgilisinin adı Sevda. Hmm bundan sonra içinde sevda kelimesi geçen şarkılar yasak, görür o
konuşmaya değer birşey değil o halde benim kafasını kırmam gerekArkadaşlar merhaba, sevgilim eski sevgilisinin (zamanında baya sevmis sanirim) adının geçtiği bir şarkıyı dinlemiş. Yani o isimle aratmış. Şarkının adı farklı ama akla yazdığı şekildede gelebilir. Beni rahatsız eden bu. Yoksa şarkı romantik, özlem dolu falan değil. Her şeyden biraz bir şarkı. Sizce sormalı mıyım? Daha önce bu konuları konuşmuştuk kapatmıştık. Bir daha eski sevgililer hakkında konuşmak istemiyorum. Zaten çok uzun bir süre geçmiş üzerinden. Sevgisinden emin hissediyorum. Yinede görünce acabalara düştüm.. Dışarıdan bir göz olarak ne düşünürsünüz? Konuşmaya değer bir şey mi bu? Unutamama gibi bi duruma bağlamalı mıyım :S
Ay evet yaa elim ayağım titriyoo şuaanSevdik sevdalandık kördüğümle bağlandık dinliyor olsa bir de ovv, boşanma sebebi. :)