- 27 Temmuz 2017
- 150
- 45
- 28
- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
İşsizlik ağır bir durumdur erkek icin. Konusamiyorsaniz duygularını yazarak ifade edin . Ve aşırı suçlayıcı olmamalı onu anladiginizi belirten bı yazi onun sevdiğiniz yanlarını ve zamanında sizi etkileyen yanlarını belirtin hangi olumsuz davranışlarının sizi nasıl etkilediğini nasıl üzüldüğünüzü davranışlarının hemen değişmesinin mümkün olmadığını ama bu yönde çaba görmek istediğinizden ılımlı sıcak bi mektup yazin .kimse tartışmayla inatlasmayla değişmez bir deneyin derim kaybedecek bişey yok. İnşallah iletişim sorununuzu cozersinjzMerhaba arkadaşlar ah ile başlamak istiyorum eşim ben konuşurken beni dinlemiyor uyarmak dan gına geldi. Bunu aileme de yapıyor. Ona bişey anlatırken hep dalgın yada gözü tv de.. Yada telefon da. Onun için herseyi bırakıp başka küçük sehire geldim 2 yıldır da işsizlik üstüne... Tek yakınım o varken burda onun da böyle yapması. Tek taraflı fedakarlık olmuyor bekar arkadaşlarım gercekten cok düşünün evlenirken . Az önce sinirli şekilde uyardım kalktı gitti masadan iletişimsiz insanla ne zormuş...
Her seferinde bunu soylemeyin, zorla mi getirdim dese ne diyeceksiniz? Bu durumu sakince, guzel bir dille anlatin. Mesela benim onemsemiyormussun gibi hissediyorum deyin, ilgisini kendinize yonlendirmeye calisin. Surekli sikayet etmek gercekten cok bunaltici olabiliyor.Ben onun için işimi gücümü bıraktım büyük sehir den geldim illaki orda da bulurum önemli olan sevdiğimle kavuşmak dedim
Ben de işimi gucumu biraktim ailemden ayrıldım küçük bi yerde yaşamaya başladım. Bu durum sorun olmamaliBen onun için işimi gücümü bıraktım büyük sehir den geldim illaki orda da bulurum önemli olan sevdiğimle kavuşmak dedim
Bu yöntemi deniycegim ayrıca tesekkür ederimİşsizlik ağır bir durumdur erkek icin. Konusamiyorsaniz duygularını yazarak ifade edin . Ve aşırı suçlayıcı olmamalı onu anladiginizi belirten bı yazi onun sevdiğiniz yanlarını ve zamanında sizi etkileyen yanlarını belirtin hangi olumsuz davranışlarının sizi nasıl etkilediğini nasıl üzüldüğünüzü davranışlarının hemen değişmesinin mümkün olmadığını ama bu yönde çaba görmek istediğinizden ılımlı sıcak bi mektup yazin .kimse tartışmayla inatlasmayla değişmez bir deneyin derim kaybedecek bişey yok. İnşallah iletişim sorununuzu cozersinjz
Rica ederim umarım işe yararBu yöntemi deniycegim ayrıca tesekkür ederim
Sürekli sikayet etmiyorum da ben onun için fedakarlık yaparken o beni dinlemiyor bile diye kendime üzülüyorum . Kendi annesini de dinlemiyor . Huy edinmiş. Kötü bi huyHer seferinde bunu soylemeyin, zorla mi getirdim dese ne diyeceksiniz? Bu durumu sakince, guzel bir dille anlatin. Mesela benim onemsemiyormussun gibi hissediyorum deyin, ilgisini kendinize yonlendirmeye calisin. Surekli sikayet etmek gercekten cok bunaltici olabiliyor.
Dimi sanki duvara konuşuyorsun heyecanla bir konu anlatıyorsun tepki verecek diye bakarken. Kafası başka yerdeAyyy benim de bazen enn cok sikayet ettigim sey yaaaa o kdr kotü hissetririyor ki....
Önce cagırıp sonra konuya girmekkk hııı çok akıllıca bunu da tuttum cok tesekkür ederim bende alışamadım bu huyunaBenim eşim de bir şeyle ilgilenirken dinleyemez mesela. Ilk zamanlar anlam veremedim yani saçma sapan bir dizi benim söylediklerinden daha mi onemli yani diye düşündüm. Sonradan bir farkındalık kazandı. Ben de suna dikkat ediyorum. Mesela telefonda haber okuyor diyelim. Direk böyle böyle diye lafa girmiyorum. Ismi ile hitap edip bana odaklanmasını sağlıyorum.
Evet malesef . Cok kirici bi davranis ama degistiremeyiz onlari. Ben de daha az konusmaya basladim gunduz tum gun yalniz olsam da cok sıkılsam da ...Dimi sanki duvara konuşuyorsun heyecanla bir konu anlatıyorsun tepki verecek diye bakarken. Kafası başka yerde
Benimkindede var dinlememe huyu bazen diyoki yorgunum kafam kaldrmiyo diyo isten eve gelince sessizlik istiyo ama snirleniyorum hakikatenMerhaba arkadaşlar ah ile başlamak istiyorum eşim ben konuşurken beni dinlemiyor uyarmak dan gına geldi. Bunu aileme de yapıyor. Ona bişey anlatırken hep dalgın yada gözü tv de.. Yada telefon da. Onun için herseyi bırakıp başka küçük sehire geldim 2 yıldır da işsizlik üstüne... Tek yakınım o varken burda onun da böyle yapması. Tek taraflı fedakarlık olmuyor bekar arkadaşlarım gercekten cok düşünün evlenirken . Az önce sinirli şekilde uyardım kalktı gitti masadan iletişimsiz insanla ne zormuş...
Ortak bi yol bulunur inş. İnsanın kimsesi yokken kocanın da böyle olması sohbete hasret bıraktırıyorEvet malesef . Cok kirici bi davranis ama degistiremeyiz onlari. Ben de daha az konusmaya basladim gunduz tum gun yalniz olsam da cok sıkılsam da ...
Malesef oyle.. cok cok iyi anliyorum bu durumu. Keske biraz empati yapabilseler. . Gunduz oyle aksam oyle olunca artik kafayi yiyecektim. Bir yavru kedi sahiplendim sokaktan.:) Zaten kedi hastasiydimm :) 7aydir bizimle. bana inanilmaz iyi geldi. Psikologlara yüzbinlerce lira para döksem bu kadar iyi gelemezdi. Resmen hayatimiz degisti. Hem de acimasiz sokaklardan bir canli kurtuldu. Insanlara guvenip de komsuluk etmenin bile zor oldugu bir devirde insandan daha hayirli bir canli.Ortak bi yol bulunur inş. İnsanın kimsesi yokken kocanın da böyle olması sohbete hasret bıraktırıyor
Okadar iyi geliyor demek hayvan beslemek. Malesef ben cok korkuyorum kuştan bile.Malesef oyle.. cok cok iyi anliyorum bu durumu. Keske biraz empati yapabilseler. . Gunduz oyle aksam oyle olunca artik kafayi yiyecektim. Bir yavru kedi sahiplendim sokaktan.:) Zaten kedi hastasiydimm :) 7aydir bizimle. bana inanilmaz iyi geldi. Psikologlara yüzbinlerce lira para döksem bu kadar iyi gelemezdi. Resmen hayatimiz degisti. Hem de acimasiz sokaklardan bir canli kurtuldu. Insanlara guvenip de komsuluk etmenin bile zor oldugu bir devirde insandan daha hayirli bir canli.
Inanin hic abartmiyorum hayatimi degistirdi. her gun agliyordum. Cok kotuydum. bu kedicik beni hayata bagladi.. Kedi olmasin da kuş olsun. Size ne yapabilir ki , savunmasiz bi canli. Vereceginiz biraz sevgiye, suya , yemege muhtac. Dedikodu etmez , insanı kirmaz, fesatlik yapmaz. Hele bi de masum masum gozlerinin icine bakmasi yok mu .. dunyayi unutturuyorOkadar iyi geliyor demek hayvan beslemek. Malesef ben cok korkuyorum kuştan bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?