Dinlene dinlene ağladım, ben ağladım simsiyah gece dinledi

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.617
158

Başlıkta ki gibi kızlar...

Yapayanlızdım! Karanlık, gözyaşlarım ve been. Arka fonda nilufer'den son arzum... Nilü bağırdı ben ağladım, hıçkıra hıçkıra, dinlene dinlene....

Sonra, hadiii amaa tamam dedim kendime! Yeter bu kadar mızmızlık git yüzünü yıka,

Aynaya baktım yüzümü yıkamadan önce, ağlamak da bi güzelleştirmişti sanki beni! Hissettiğim kadarıyla, iç sesime de bi güç gelmişti gibi.... Üstüne de bi sigara yaktım ohhh miss, kuş tüyü gibi hafifledim 🙂 ağlama seansı yapacağım bundan sonra.

Ben ağlarken cokkkk yalnızdım kızlar, sizinle paylaşmak istedim belki birazda sizden güç alırım, güçlü KADINLAR şöyle böğrüme böğrüme üfürseniz daha iyi gelir belki?

Not; hiç bişey sormayın lütfen. Sizi tatmin edecekse sadece kendi aptallıklarıma ağladım ve şuan stabilim. Seviliyosunuz. Huzurlu geceler ve günler diliyorum 😇

Aglarken ben de aynaya bakarim. Goz rengim iyice acilir, kendime bakarken aglamayi birakip negzeelll derim 😂😂😂😂
Benim gözüm ela ağlayınca yeşile el sallıyor :KK53: dışa vurabilsem ağlasam keşke en azından başımda ki zonklama şeklinde ki ağrı gidecek.

Yapayanlızdım! Karanlık, gözyaşlarım ve been. Arka fonda nilufer'den son arzum... Nilü bağırdı ben ağladım, hıçkıra hıçkıra, dinlene dinlene....

Sonra, hadiii amaa tamam dedim kendime! Yeter bu kadar mızmızlık git yüzünü yıka,

Aynaya baktım yüzümü yıkamadan önce, ağlamak da bi güzelleştirmişti sanki beni! Hissettiğim kadarıyla, iç sesime de bi güç gelmişti gibi.... Üstüne de bi sigara yaktım ohhh miss, kuş tüyü gibi hafifledim 🙂 ağlama seansı yapacağım bundan sonra.

Ben ağlarken cokkkk yalnızdım kızlar, sizinle paylaşmak istedim belki birazda sizden güç alırım, güçlü KADINLAR şöyle böğrüme böğrüme üfürseniz daha iyi gelir belki?

Not; hiç bişey sormayın lütfen. Sizi tatmin edecekse sadece kendi aptallıklarıma ağladım ve şuan stabilim. Seviliyosunuz. Huzurlu geceler ve günler diliyorum 😇

Ağlamak valla sürekli yaşadığım birşey bu 😐gereksiz gerekli şeylere çok ağlarım ben. Bide o makyaj akmaz mı 🤣 Tam klip çevirmeli olurum. Amann ağlatanlar utansın nediyelim. Sigara işte onu bende yaparım sonra balkon keyfisi 💃💃💃

Bu böğrüne böğrüne ağlamalar elin sümüklü oğlu içinse, yazık etmişsiniz onu söyleyeyim.
Yok kaderime, şanssızlığıma agladim diyecek kadar arabesk iseniz tarzınız budur bir şey diyemem :)
yine de ananiz babaniz ölmüş gibi vereceginiz tepkileri;
sagliginiz, aileniz varken vermeyin.

Benim gözüm ela ağlayınca yeşile el sallıyor :KK53: dışa vurabilsem ağlasam keşke en azından başımda ki zonklama şeklinde ki ağrı gidecek.

Benimki yeşil aglayinca yeşilin cok daha acik bir tonu oluyor. 😁 Benim de aglayinca başim agriyor valla ama sinirimi de aglamadan cikaramiyorum.

Saçma

Taa... çocukluğumuzdan çok görmüşler
Yasaklamışlar ağlamayı
Ne yangınlar söndürür oysa
İki damla gözyaşı
Bazen özür sayılır, bazen elveda
Sen ağla sevdiceğim
İçinden geliyorsa
Ağlamak insan işi
Gökyüzü bile nasıl ağlar
Elinden alınınca güneşi

Bu şiir aklıma geldi bak

Ağlamak vücudun yıkanmasıdır.
Onun yerine muadili bir rahatlama olamaz. Muhteşem bir şey.
Not 1: nilüfer -son arzum şarkısına bayılırım
Not2: agladıktan sonra ben de aynaya bakıp gözler açılınca güzel oldum yaa derim 😂😂😂

Sen yinede ağlama
İnşş hayatında güzel şeyler olur
Ağlamazsın!!

Back
X