Dinlene dinlene ağladım, ben ağladım simsiyah gece dinledi

Başlıkta ki gibi kızlar...

Yapayanlızdım! Karanlık, gözyaşlarım ve been. Arka fonda nilufer'den son arzum... Nilü bağırdı ben ağladım, hıçkıra hıçkıra, dinlene dinlene....

Sonra, hadiii amaa tamam dedim kendime! Yeter bu kadar mızmızlık git yüzünü yıka,

Aynaya baktım yüzümü yıkamadan önce, ağlamak da bi güzelleştirmişti sanki beni! Hissettiğim kadarıyla, iç sesime de bi güç gelmişti gibi.... Üstüne de bi sigara yaktım ohhh miss, kuş tüyü gibi hafifledim 🙂 ağlama seansı yapacağım bundan sonra.

Ben ağlarken cokkkk yalnızdım kızlar, sizinle paylaşmak istedim belki birazda sizden güç alırım, güçlü KADINLAR şöyle böğrüme böğrüme üfürseniz daha iyi gelir belki?

Not; hiç bişey sormayın lütfen. Sizi tatmin edecekse sadece kendi aptallıklarıma ağladım ve şuan stabilim. Seviliyosunuz. Huzurlu geceler ve günler diliyorum 😇

Ben ağlayınca kazara aynaya bakarsam bu tip ne böyle diyip bide onun için ağlıyorum. :eğlence:

Ben tam ağlayacağım akşama yemek olmadığı aklıma geliyor. Bak mesela şimdi ağlamak istesem iki sepet ütü var yapılacak. Ağlamak lükstü gülüm; zifiri karanlıkta banyo cifleten hayat, ağlamayı yasakladı bize. Biz ki, gecenin melekleri, kanatlarımızı ütü masasına serdik de ütüledikshhsjendmdmd. Tamam sustum.

Back
X