Dinleniyormuyum ?Bilgi sahibi olanlar bir bakar mısınız?

Binnurcel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
711
788
18
36
Merhaba kızlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Akşam akşam içime bi kurt düştü çok stres oldum.Bu işlerden pek anlamıyorum.Şimdi konuya gelelim uzun zamandır eşimin telefonuma takip programı indirmiş olabileceğinden şüphe ediyorum.

Şüphelerim
1.Telefon hattım eşimin üstüne kayıtlı eşim benim bilgim dışında hat onun üstüne kayıtlı olduğu için benim telefon görüşmelerimi mesajlaşmalarımı içerikleriyle görebilir mi?

2.Telefonum ıphone marka bu telefona casus yazılım yüklemiş olabilir mi şayet yüklediyse ben bu telefonu ıphone servisine götürsem tespit edilebilir mi?

3.Onun Telefonunda uygulamaların yanında bi dosya var tıklanınca açılmıyor. Tıklandığında dosyaya isim verme imleci çıkıyor.Bu şifreli bir dosya olabilir mi ?

Bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlardan gerçekçi bilgilere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Sorularınızın hiç birinin cevabını bilmiyorum.
Ama birşey merak ediyorum ; eşiniz neden böyle birşey yapmış olabilir ? Siz birşeyden mi korkuyorsunuz ? :/
Eğer böyle birşey yaptıysa eşiniz çok çok çirkin bir davranış .. benim aklıma hiç böyle bir şüphe gelmez o sebeple sordum :/

İphoneda casus programlar sadece icloud aktifken kullanılabilir
İcloudunuzu oasif hale getirin telefonunuzu kapatıp açın program varsa bile artık hiçbirşey göremez

Hattınız onun üstüneyse dökümünüzü mail olarak isteyebilir ama içeriklerini göremez
İşte bunu bilmiyordum,güzel bi bilgi:KK9:

Sorularınızın hiç birinin cevabını bilmiyorum.
Ama birşey merak ediyorum ; eşiniz neden böyle birşey yapmış olabilir ? Siz birşeyden mi korkuyorsunuz ? :/
Eğer böyle birşey yaptıysa eşiniz çok çok çirkin bir davranış .. benim aklıma hiç böyle bir şüphe gelmez o sebeple sordum :/
Benim ondan sakladığım birşey yok tabiki onun ailesiyle aramızda bir takım tatsızlıklar geçti.Benim annemle olan konuşmalarımı merak etme amacıyla yapmış olabilir onun ailesi hakkında ne konuşuyoruz diye tabi yapmıyorsa günahını alıyorum belkide

Icloud’u kapayin. O zaman goremez
Hat onun uzerine de olsa icerikleriyle mesaji gorusmeyi falan goremez.
Ama siz neden bundan supheleniyorsunuz? Ayri misiniz esinizden?

Merhaba kızlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Akşam akşam içime bi kurt düştü çok stres oldum.Bu işlerden pek anlamıyorum.Şimdi konuya gelelim uzun zamandır eşimin telefonuma takip programı indirmiş olabileceğinden şüphe ediyorum.

Şüphelerim
1.Telefon hattım eşimin üstüne kayıtlı eşim benim bilgim dışında hat onun üstüne kayıtlı olduğu için benim telefon görüşmelerimi mesajlaşmalarımı içerikleriyle görebilir mi?

2.Telefonum ıphone marka bu telefona casus yazılım yüklemiş olabilir mi şayet yüklediyse ben bu telefonu ıphone servisine götürsem tespit edilebilir mi?

3.Onun Telefonunda uygulamaların yanında bi dosya var tıklanınca açılmıyor. Tıklandığında dosyaya isim verme imleci çıkıyor.Bu şifreli bir dosya olabilir mi ?

Bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlardan gerçekçi bilgilere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Hat onun üzerine ise sadece kiminle konuştun mesajlaştın onu görebilir oda numara olarak içeriklerini göremez.

Icloud’u kapayin. O zaman goremez
Hat onun uzerine de olsa icerikleriyle mesaji gorusmeyi falan goremez.
Ama siz neden bundan supheleniyorsunuz? Ayri misiniz esinizden?
Cevabınız için teşekkür ederim .Hayır ayrı değilim ama telefonunda öyle bir dosya görünce şüphelerim depreşti

Kizlar bende iphone kullanıyorum ama icloud nasil kapatiliyo menuye baktim goremedim

Şüphelerim

İçerik göremez sadece gelen giden saat dakika görür
İphone a casus yazılım yükler bizzat şahit oldum tarayıcıya girip kod yazması yetiyor ki zaten öyle bir şey varsa bu yazdıklarınızı bile görebiliyor ayrıca bunu iPhone servisleri ya da başka bir servis tespit edemiyor bizzat yaşadım
Evet olabilr böyle bir program da var şifreyi girince açılıyor gizli klasör

İphone a casus yazılım yükler bizzat şahit oldum tarayıcıya girip kod yazması yetiyor ki zaten öyle bir şey varsa bu yazdıklarınızı bile görebiliyor ayrıca bunu iPhone servisleri ya da başka bir servis tespit edemiyor bizzat yaşadım
Peki arkadaşların dediği gibi ı cloud kapalıysa bile görebilir mi
Ama klasöre tıklandığında isim yazma alanı aktif oluyor yani klosör adlandırma gibi

Bizzat yaşadım demişsiniz nasıl farkına vardınız ve nasıl kurtuldunuz

Bizzat yaşadım demişsiniz nasıl farkına vardınız ve nasıl kurtuldunuz
Başıma gelmedi arkadaşım sevgilisine yaptı bir siteye üye oldu bir ücret ödedi karşılığında ona bir link ve kod verdiler o linke telden girgi tarayıcıdan ve kodu yazdı klavye hareketleri şu bu belirli saatlerde ekran görüntüsü ortam sesleri mail olarak geliyordu icloud açma kapama demişler hikaye her türlü geliyor yani adam hiç farkına varmadı teli falan formtladı e link belli kod belli 2 sn teli eline alınca yine ulaştı arkadaş en son ayrıldılar zaten ondan sonra da kız takibi bıraktı

Başıma gelmedi arkadaşım sevgilisine yaptı bir siteye üye oldu bir ücret ödedi karşılığında ona bir link ve kod verdiler o linke telden girgi tarayıcıdan ve kodu yazdı klavye hareketleri şu bu belirli saatlerde ekran görüntüsü ortam sesleri mail olarak geliyordu icloud açma kapama demişler hikaye her türlü geliyor yani adam hiç farkına varmadı teli falan formtladı e link belli kod belli 2 sn teli eline alınca yine ulaştı arkadaş en son ayrıldılar zaten ondan sonra da kız takibi bıraktı
Tüm veriler arkadaşınızın mailine mi geliyordu

Millet ajan olmuş ben bu dünya için fazla safım galiba:KK51:

Back
X