• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinleniyormuyum ?Bilgi sahibi olanlar bir bakar mısınız?

Başıma gelmedi arkadaşım sevgilisine yaptı bir siteye üye oldu bir ücret ödedi karşılığında ona bir link ve kod verdiler o linke telden girgi tarayıcıdan ve kodu yazdı klavye hareketleri şu bu belirli saatlerde ekran görüntüsü ortam sesleri mail olarak geliyordu icloud açma kapama demişler hikaye her türlü geliyor yani adam hiç farkına varmadı teli falan formtladı e link belli kod belli 2 sn teli eline alınca yine ulaştı arkadaş en son ayrıldılar zaten ondan sonra da kız takibi bıraktı
Ama bu suç değil mi? Yani ne bileyim ya bi şekilde öğrenseydi çok tehlikeli bi durum ben yapamazdım valla. Okurken tırstım :KK70:

İphoneda casus programlar sadece icloud aktifken kullanılabilir
İcloudunuzu oasif hale getirin telefonunuzu kapatıp açın program varsa bile artık hiçbirşey göremez

Hattınız onun üstüneyse dökümünüzü mail olarak isteyebilir ama içeriklerini göremez
Icloud kapatma dediginiz ayarlardaki ıcloud drive yazan yer mi oluyo acabao_O

Ama bu suç değil mi? Yani ne bileyim ya bi şekilde öğrenseydi çok tehlikeli bi durum ben yapamazdım valla. Okurken tırstım :KK70:
Tabi ki suç ama neyi nasıl kanıtlayacak ki ? Kız gidip ben senş dinliyorum demedi veya o görüntülerin seslerin onda olduğunu hiç söylemedi

casus yazılım anlatılmış ama bir de yazılımsız takip edebilir sizi ama bunun için bilgisayar mühendisi falan olması lazım çok fazla teknik bilgi gerektiriyor.
bir de şunu söyliyim bahsedilen gibi casus programlar biraz pahalı eşin sadece aile içi konuşmalar için para öder mi onu düşün
öyle 10 tl 20 tl gibi basit ücretler değil çünkü

Şifreli klasördür o.Kilitli yani.
Kendi telimdekileri istedigi gibi okusunda o sifreyi kirmadan uyuyamazdim ben.:KK70:

Merhaba kızlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Akşam akşam içime bi kurt düştü çok stres oldum.Bu işlerden pek anlamıyorum.Şimdi konuya gelelim uzun zamandır eşimin telefonuma takip programı indirmiş olabileceğinden şüphe ediyorum.

Şüphelerim
1.Telefon hattım eşimin üstüne kayıtlı eşim benim bilgim dışında hat onun üstüne kayıtlı olduğu için benim telefon görüşmelerimi mesajlaşmalarımı içerikleriyle görebilir mi?

2.Telefonum ıphone marka bu telefona casus yazılım yüklemiş olabilir mi şayet yüklediyse ben bu telefonu ıphone servisine götürsem tespit edilebilir mi?

3.Onun Telefonunda uygulamaların yanında bi dosya var tıklanınca açılmıyor. Tıklandığında dosyaya isim verme imleci çıkıyor.Bu şifreli bir dosya olabilir mi ?

Bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlardan gerçekçi bilgilere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Casus programı hakkında bilgim yok ama, Annenizle olan konuşmaları takip etmek için web whatsapp'tan okuyabilir. Onu kontrol ettiniz mi?

Siradan bir vatandasim ama bu konulardaki şupelerim yuzunden telefon,pc,tab. teknik servise gondermiyorum.
Son tel.i.i aldigimda evde actim.ekranin icinde leke vardi.icinden silinmesi gereken.
Ertesi gun göturdum.değiştirin bunu dedim.
Olmaz onu servise gonderebiliriz en fazla dedi.değistirip başkasina mi satalim falan.yaa ne mantiksa artik.zaten sorun var.baskasina nasil satacaksin.
Kabul etmedi degisimi.bende servise gondermedim.
Sonucta ekran kapaliyken leke var gorunuyor.( hiç sevmedigim durumdur) acikken belli olmuyor.
Yani kisaca güven kalmadiii

Şifreli klasördür o.Kilitli yani.
Kendi telimdekileri istedigi gibi okusunda o sifreyi kirmadan uyuyamazdim ben.:KK70:
Ayyy yok boş bi klasör çıktı vakti zamanında iki uygulamayı bi klasöre koymuş sonra uygulamalar çıkınca boş klasör kalmış emin olmak için aynısından yapıp sildim:KK70:

Başıma gelmedi arkadaşım sevgilisine yaptı bir siteye üye oldu bir ücret ödedi karşılığında ona bir link ve kod verdiler o linke telden girgi tarayıcıdan ve kodu yazdı klavye hareketleri şu bu belirli saatlerde ekran görüntüsü ortam sesleri mail olarak geliyordu icloud açma kapama demişler hikaye her türlü geliyor yani adam hiç farkına varmadı teli falan formtladı e link belli kod belli 2 sn teli eline alınca yine ulaştı arkadaş en son ayrıldılar zaten ondan sonra da kız takibi bıraktı
kız fenaymış yalnız ahaha

Arkadaslar eski gsm ciyim gayet de görür ..hatta mesaj icerigini görür ..direkt netten indirilen bazı programlarda da tam kayıt olur ama bu bir suç normalde. ...sadece hat erkeğin kendi üzerine de olduğu için suç isnat edemezsiniz. ..

İcloud aktif olmasa parası boşa giderdi

Arkadaslar eski gsm ciyim gayet de görür ..hatta mesaj icerigini görür ..direkt netten indirilen bazı programlarda da tam kayıt olur ama bu bir suç normalde. ...sadece hat erkeğin kendi üzerine de olduğu için suç isnat edemezsiniz. ..
Nasıl yani sesli konuşma içeriğine ulaşabilirmi

Elbette ulaşır zor değil ki ...ben kendi isteğim ile yazılım yükledim tüm görüşmelerim kayıt altında. Müşteri Hizmetleri gibi yerden gelen görüşmeler kaydolsun diye yaptım çok kolay yani

Back
X