Onun zevkleri renkleri benimkinden farklı canıms mesela o balık sever güvercinler vs. tatillere beraber gidebiliriz.Ben bu tarz bir insan oldugunu bilmiyordum ki.Hiç belli etmedi hiç.E cinsi böyle biriyle niye evlendin yavru adam seni kendi haline bıraksa ne olur beraber gezip eğlenemedikten sonra evlilik kurumunun ne anlamı var ki?
Anasından doğduğuna pişman ettiğin kişi hayat arkadaşın sonuçta.
Birbirinize "len" "hacı" diye de hitap ediyormuşsunuz gibi geldi ilişkiniz değuşuk.
onda ki keyif paşa da yok emin ol :)Sende adamın nereye giittigine yedigine ictigine kimle olduguna karisma heryere gönder birazda zafer onda olsun ..
benimki de öyle ne gezmek ister ne de ben gideyim ister artık aştım ben oda mecburen aştı.Ben de birlikte gezmek istiyorum eşimle surekli sen git der sürekli işi ön planda biktim artik. Yine bu yuzden tartistik gezmeyi sevmiyormus. Onceden iş yüzünden diyordu bi öyle bi böyle. Ben daha aşamadim bu durumu.
Nasil aştin peki ?benimki de öyle ne gezmek ister ne de ben gideyim ister artık aştım ben oda mecburen aştı.
maalesef cok kısa aynen beni hep böyleleri buldu özel bir çekici gücü var demek ki.En temizi dünya görüşünün uymadığı insanla evlenmemek.
Hayat birini kendi kalıbına sokmaya uğraşmaya çalışacak kadar uzun değil ki.
itiraz ettim her dediğini yapmadım senden izin almıyorum nereye gideceğimi söylüyorum dedim mesela.Nasil aştin peki ?
Dini konular yasak.
(Kusura bakmayın tutamadım bir an içimde)
Gözünüz aydın diyeyim konuya istinaden.
ayy şu güzelliğe baksana niye öyle diyosun kızsuna her gördüğüm yerde yazacağım şu saçları değiştir..
E çok sarı canım aysel gürel gibi bende sarı saclıyım ve sarıyı cok sevıyorum ama aramızda daglar kadar fark varayy şu güzelliğe baksana niye öyle diyosun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?