Dinsizin hakkından imansız gelirmiş........

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
Şu erkek milletini hiçbir zaman anlayamadım...Ama bildiğim tek şey bir çok konuda taviz verilmemesi gerektiği.Kimi kadın her anlamda rahattır sıkılmaz eşi tarafından fakat yine de eşi tarafından sevilmediğinden şikayetçidir. Baskı görmek,kurallı evlilik yasaklar acaba sevgi belirtisi midir? Öz güven eksiliği mi?Kıskançlık mı? artık ney ise.Ben kendimi bildim bileli gezmeyi seven bir insanım ve eşimin bunlara koyduğu setler sayesinde kavgalar,Boş dırdırlar derken cok yıprandık artık.Ama sonuç itibari ile ben kazandımadam en sonunda deliyi kendi haline bıraktı.Benden taviz yok ağam her şeye set koyabilirsin fakat sen benim nereye gidip ye yiyeceğime gezmeme karışamazsın.bu kadarına hakkın yokOnu anasından doğduguna pişman ettim oda deliyi kendi haline bıraktı.ZAFER BENİM

E cinsi böyle biriyle niye evlendin yavru adam seni kendi haline bıraksa ne olur beraber gezip eğlenemedikten sonra evlilik kurumunun ne anlamı var ki?
Anasından doğduğuna pişman ettiğin kişi hayat arkadaşın sonuçta.
Birbirinize "len" "hacı" diye de hitap ediyormuşsunuz gibi geldi ilişkiniz değuşuk.

Onun zevkleri renkleri benimkinden farklı canıms mesela o balık sever güvercinler vs. tatillere beraber gidebiliriz.Ben bu tarz bir insan oldugunu bilmiyordum ki.Hiç belli etmedi hiç.

Ben de birlikte gezmek istiyorum eşimle surekli sen git der sürekli işi ön planda biktim artik. Yine bu yuzden tartistik gezmeyi sevmiyormus. Onceden iş yüzünden diyordu bi öyle bi böyle. Ben daha aşamadim bu durumu.

Ben de birlikte gezmek istiyorum eşimle surekli sen git der sürekli işi ön planda biktim artik. Yine bu yuzden tartistik gezmeyi sevmiyormus. Onceden iş yüzünden diyordu bi öyle bi böyle. Ben daha aşamadim bu durumu.
benimki de öyle ne gezmek ister ne de ben gideyim ister artık aştım ben oda mecburen aştı.

En temizi dünya görüşünün uymadığı insanla evlenmemek.
Hayat birini kendi kalıbına sokmaya uğraşmaya çalışacak kadar uzun değil ki.
maalesef cok kısa aynen beni hep böyleleri buldu özel bir çekici gücü var demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…