• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş........

herşeyden haberi olsun isteyen kocam artık sonradan sölediğimde Tamam deyince ben :spor::rapci:
Eskisi gibi kızmıyo bu konuda alıştı ikna etmesi artık dile kolay:):21:
senide tebrik etmeli bu dilden anlıyorlar maalesef :(

şiddet göre göre kazanılan zafer zafer değildir bana göre....
yanlış hatırlamıyorsam siz eşiniz tarafından şiddete maruz kalmıştınız hatta hepimiz boşanmalısn yönünde yazmıştı size..

şiddet göre göre kazanılan zafer zafer değildir bana göre....
yanlış hatırlamıyorsam siz eşiniz tarafından şiddete maruz kalmıştınız hatta hepimiz boşanmalısn yönünde yazmıştı size..
bir dönem böyle bir süreç geçirmiştim fakat bi daha böyle bişey olmadı. bidaha tekrarlanmamak üzere bu konuyu kapattık aramızda.

senide tebrik etmeli bu dilden anlıyorlar maalesef :KK43:
bi yere giderken sölemen gerekiyor sölerken ikna edici çözüm bulunmali.
benim eşim esikden hiç anlamazdi sonradan anladi artık. 2 yıl oldu. yeni yeni oturdu daha. bana olan güven kazandiktan sora o güven kesinlikle kaybetmemeli. elinden geldiğim kadar yapıyorum tabi

bir dönem böyle bir süreç geçirmiştim fakat bi daha böyle bişey olmadı. bidaha tekrarlanmamak üzere bu konuyu kapattık aramızda.
sevincinizi kursağınızda bırakmak gibi olmasın ama şiddetin süreci olmaz bana göre.insan eşinden çocuklarının babasından dayak yer de bu bir dönemdi geçti diyebilir aklım almıyor benim.imkansızlık sebebiyle çekmek sorundda olan birçok kadın onların durumu farklı ancak maddi gücü olup da çekeni anlamam da mümkün değil..
hele ki sonrasında zafer kazandım diye naralar atmayı hiç anlayamam..dayağını da yedim ama yol getirdim mi demektir bu.....

bi yere giderken sölemen gerekiyor sölerken ikna edici çözüm bulunmali.
benim eşim esikden hiç anlamazdi sonradan anladi artık. 2 yıl oldu. yeni yeni oturdu daha. bana olan güven kazandiktan sora o güven kesinlikle kaybetmemeli. elinden geldiğim kadar yapıyorum tabi
cok saçma değil mi bu süreçlerden geçmek aslında.

sevincinizi kursağınızda bırakmak gibi olmasın ama şiddetin süreci olmaz bana göre.insan eşinden çocuklarının babasından dayak yer de bu bir dönemdi geçti diyebilir aklım almıyor benim.imkansızlık sebebiyle çekmek sorundda olan birçok kadın onların durumu farklı ancak maddi gücü olup da çekeni anlamam da mümkün değil..
hele ki sonrasında zafer kazandım diye naralar atmayı hiç anlayamam..dayağını da yedim ama yol getirdim mi demektir bu.....
Evlimi siniz bilmiyorum fakat evlilik kolay yıkılmıyor öyle bişey ki bazen böyle ufak şeyler bile mutluluk veriyor

Evlimi siniz bilmiyorum fakat evlilik kolay yıkılmıyor öyle bişey ki bazen böyle ufak şeyler bile mutluluk veriyor
evet evliyim çocuğum da var.
kolay yıkılmaz biliyorum ama yıkılması için şiddetten ,özgürlüğün kısıtlanmasından daha fazla n olabilir?

bekarlıkla alakası olan bir durum değil bi düşün eşinsiz bir yere gidemiyceksin ne o gidecek ne de seni gönderecek bumudur yani

Evlenirken bir insanı tam tanıyamayabilirsin. Hatta yıllarcada tanıyamayabilirsin. Bende esimle evlendikten sonra farkli huylarini öğrendim ayni sekilde O da benim farkli huylarimk evlenince gormustur ama gezmek, hobiler, zevkler gibi basit seyleri bile tanımadan evlenmek benim yapacagim bisey degildi acikcasi, yapmadimda sukur. Bir omur gecirmeye imza attigin insanin zevklerinide bilmiyorsan evlenmek icin evlenmissin. Buyuzden dedim.
Cozum olarak buldugunuz seyde buyuk bir zafer degil.

evet evliyim çocuğum da var.
kolay yıkılmaz biliyorum ama yıkılması için şiddetten ,özgürlüğün kısıtlanmasından daha fazla n olabilir?
her insan ikinci şansı hakkeder misali ikinci bir perde açtık bir dönem ayrıda kaldım ben.resmen depresif bir dönemdi.herşeyi atlattık.herşey yoluna zamanla girdi.Kuş uçarak yılan sürünerek hedefe varır misali benim ki sürünerek oldu.

Tartışıp triplerle dışarı çıkıp sonra eve gelince dır dır duyacksm napıyım öyle eğlnmeyi :işsiz:

Evlenirken bir insanı tam tanıyamayabilirsin. Hatta yıllarcada tanıyamayabilirsin. Bende esimle evlendikten sonra farkli huylarini öğrendim ayni sekilde O da benim farkli huylarimk evlenince gormustur ama gezmek, hobiler, zevkler gibi basit seyleri bile tanımadan evlenmek benim yapacagim bisey degildi acikcasi, yapmadimda sukur. Bir omur gecirmeye imza attigin insanin zevklerinide bilmiyorsan evlenmek icin evlenmissin. Buyuzden dedim.
Cozum olarak buldugunuz seyde buyuk bir zafer degil.
BİR YIL FLÖRT DÖNEMİMİZ OLDU TAM TERSİ KUŞLAR GİBİYDİK ÇILGINLAR GİBİ GEZER ÇOKTA İYİ ANLAŞIRDIK.KESİNLİKLE KESİLMEMİŞ KARPUZ VEYA ŞANS İŞİ.

Deliye dönüp nasıl zafer sizin oldu anlamış değilim.
Normale dönünce eski haline döner adam :kahve:

Üç tane beben vardı, eşinle didişmek yerine bebelerinle ilgilensen, onları gezdirsen daha iyi olmaz mı?
Yazık değil mi onlara?

Back
X