- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
ben diode yaptırıken seanstan sonra 1 hafta 10 gün içinde tüylerim dökülüyordu. sonra baya baya azaldı. neyse bende gitmeyi bıraktım. azaldı die. ama dökülenlerin hepsi geri çıktı ve eskisi gibi hiçbi değişim görmedim. =/ genital öyle diğer bölgeler için de biraz azalma gördüm. ama tüylerim açık belki ondan etkisini görmedim.kişiden kişiye değişir. umarım seninki olumlu sonuçlanır. =)
İnşallah olumlu olur. Teşekkür ederim iyi dileklerin için..Senin adına üzüldüm canım ama dediğin gibi gitmeyi bıraktığın için etkisini görmemiş olabilirsin. Benim de 10 gün içinde dökülmelerim oluyor.

markası leda guental tarama yöntemiymiş.ama estetisyen bir ay aralıklarla yaparız seansları dedi.bu cihazla yaptıran var mı aranızda yani bu bir ay bana biraz kısa geldi de.yoksa sırf fazla para için mi sık seans uygulayacak bacaklarım saatlerce yandı
 markası leda guental tarama yöntemiymiş.ama estetisyen bir ay aralıklarla yaparız seansları dedi.bu cihazla yaptıran var mı aranızda yani bu bir ay bana biraz kısa geldi de.yoksa sırf fazla para için mi sık seans uygulayacak bacaklarım saatlerce yandı lütfen cevap bekliyorummm
 lütfen cevap bekliyorummm 

43:
43: