Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dipleri Yağlı, Uçları Kuru Saçlarıma Yardım :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kumral_Ela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
95
7
18
İstanbul
Arkadaşlar saçlarım hemen yağlanıyor ama uçları kupkuru ve hemen kırılıyor. Hangi şampuanı kullandıysam fayda etmedi :43:
Bana önereceğiniz bir şampuan veya bakım kürü var mı, varsa paylaşabilir misiniz lütfen ??
Teşekkürler...

msj tekrarı................................

Son düzenleme:
Maddi durum elveriyorsa prozinc yağlı saçlar için şampuan .Çoğu sitede 3 al 2 öde kampanyası var..
Veya başka bir kaliteli şampuan,yine yağlı saçlar için..
sebamed olabilir,bioxin 3 al 2 öde kampanyaları var,yağlı saçlar için..
ywes rocher in yine aynı saç tipi için.özel günlerde %30 a kadar indirim oluyır....
watson ve gratiste urban yağlı saçlar için var..
yine gratis'te giovanni var ,denemek lazım..Bazen %25 indirim oluyor özel günlerde..bazen sebepsiz..
daha uygun fiyat:gliss'in yağlı saçlar için..
h.soulders //
clear//
restorex //
bioblass//
biomen//

2-3 güne bir yıkatın..Hergün yıkamayın..2-3 günü geçmesin..
Şampuanı saç dipine masaj yaparak saçınızı yıkayın uçları ovalamayın,zaten uçtan akacak gidecek.

saç kremi ve haftada bir maske şart..saç dibine gelmeden...
o da yves rocher olabilir..
urban yıpranmış saçlar için olabilir,kuru saçlar için olabilr..
giovanni var denemek lazım..
Daha uygun fiyatlı olarak gliss'in kuru saçlar için ,yıpranmış saçlar için..

Saçı banyodan sonra tararken urban kuru,mat,işlem görmüş ,kırılan yıpranmış va,saçlar için sıvı saç kremi.
Bunlarla daha iyi oluyor..

(Arada kuru şampuan ,yıkamayı uzatmak için..)

Bir de yıkarken ;ısırganlı suyla durulamak,sirkeli suyla durulamak ;diyorlar..

Yıkamadan önce ;aspirinle veya yaşmaya ile saç dibini ovma..

saç dibine gelmeden bakım yağları sürmek..zeytin yağı,badem yağı,susam yağı,h.cevizi yağı,jojoba yağı, veya bunlardan birkaçını zeytinyağıyla çoğaltarak..
saçtan birgün beklerse daha iyi olur..

Banyodan sonra ;saç uçlarına diplere gelmeden hazır satılan saç bakım yağlarındna sürmek..gliss gibi..avonun saç ucu yağı gibi..

Saçları çok uzatmamak ..Arada bir kestirmek..

saçı sürekli açık bırarmayın sürekli toplamayın...Arada bir başı öne eğip diplere masaj yapın..

Son düzenleme:
Aynı durumdan ben de muzdaribim.
Dipler yağlı uçlar kuru, üstelik saçımda çok uzun yıllardır boya olmadığı halde :KK43:
Saçımı düzleştirince ya da maşa yapınca saç köklerimden itibaren elektriklenme oluyor, dik dik saç telleri çıkıyor (Aşağıya eklediğim resimlerdeki gibi oluyor :KK43:).
İşe giderken sabahları köpük, jöle kullanyorum, ancak faydası yok yine elektriklenme oluyor hem saç dibimde hem uçlarda.
Köpük, şampuan, krem ya da kür önerileriniz nelerdir??

tiftk.webp

tiftik.webp
tiftikkkk.webp

Back
X