TozToprak Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 1.211 27 683 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi TozToprak #1 geçen yıl mezun oldum bitti okulum ama daha diplomamı almadım diplma almak için ne gerekiyo..para yatırılıyomu aöf ye..öğrencilik kartı iade edilecekmi..bir başkası alabilirmi diplomamı
geçen yıl mezun oldum bitti okulum ama daha diplomamı almadım diplma almak için ne gerekiyo..para yatırılıyomu aöf ye..öğrencilik kartı iade edilecekmi..bir başkası alabilirmi diplomamı
PrensesPeri yepyeni bir yaşam :) Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 8.601 583 723 40 Eskişehir 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi TozToprak #2 öğrenci kimliğinle aof bürosuna gidiyorsun.kimliğini alıp diplomanı veriyorlar.para yatırmıyorsun.başkası alabilirmi bilemiyorum canım.onu büroyu arayıp öğrenmek lazım
öğrenci kimliğinle aof bürosuna gidiyorsun.kimliğini alıp diplomanı veriyorlar.para yatırmıyorsun.başkası alabilirmi bilemiyorum canım.onu büroyu arayıp öğrenmek lazım
C cornella Guru Kayıtlı Üye 14 Eylül 2010 9.922 3.088 373 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi TozToprak #3 aöf ile bılgım yok ama esımın ark ı askerde oldugu ıcın dıploması eve posta ıle geldı....bızde aldık....
aöf ile bılgım yok ama esımın ark ı askerde oldugu ıcın dıploması eve posta ıle geldı....bızde aldık....
TozToprak Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 1.211 27 683 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi TozToprak #4 saolun kızlar..diplomayı nasıl yolladılar kie ve telf falanmı açtı acaba
PrensesPeri yepyeni bir yaşam :) Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 8.601 583 723 40 Eskişehir 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi TozToprak #5 TozToprak .!.: saolun kızlar..diplomayı nasıl yolladılar kie ve telf falanmı açtı acaba Genişletmek için tıkla... o askerde oldugu için o şekilde yapılmıştır tahminim.senin durumunda aof oldugu için burodan alman gerekir sanırım :44:
TozToprak .!.: saolun kızlar..diplomayı nasıl yolladılar kie ve telf falanmı açtı acaba Genişletmek için tıkla... o askerde oldugu için o şekilde yapılmıştır tahminim.senin durumunda aof oldugu için burodan alman gerekir sanırım :44: