canım bende benzer dertten muzdaribimyeni mezunum babanla meslektasız :)2.5 senedir süren bi ilişkim var sevgilim kaptan senenın buyuk cogunlugu yok burda oluncada hep görüşmek istiyoruz annem onyargılarından dolayı onaylamıyo babamın haberi yok uzunca bı sure daha söz nişanlılık hayal gibi ... bulusma konusundaysa suan calısmıyorum yani calısmak ıstıyorumda iş yok malum :) evden sevgilimle bulusucam dıyıp cıkamıyorumda mecbur sürekli kurs falan fılan yazılmaya calısıyorum gecen geldıgınde sevgılım evdekılere ıngılızce kursuna yazıldım dıyıp bulusuyodum bende istemiyorum böyle olmasını ama napalım mecbur kalıyoruz bazen yalan soylemeye sürekli kızlarla bulusucaz dıyorum simdi sevgilim inşallah bi haftaya gemiden iniyo benim yine karnımda agrılar olusmaya basladı iş güvenliği kursuna yazıldım bu seferde yani beni kapıdan tutsalar bacadan kacıyorum :) sende haftasonu sabahtan bi kurs ayarla evdekılere aksam bıtıyo de :) ya bide siz nişanlısınız anneni sok araya perde koltuk bakıyoruz falan de :)
Nişanlınızdan hoşlanmıyor mu acaba, yani onunla olmanızla ilgili bir sorun olmasın?
benim babam da boyleydi, biraz da kucugum diye cok cikmami istemiyordu sanirim
21 yasimda evlendim cunku. ben de biraz aglayip zirlayip sen bu durumu sevmiyosun diye ben adami tanimadan mi evleniym diyip duruyodum mecbur susuyordu ve cikiyordum
ayy tam cocuklukmus yaptigim simdi farkettimbabalar genelde boyle sanirim.
aslında babalar haklıymış dimi.yani kısmen.ne kadar sevse güvense de kızları onların kıymetlisi.belli etmeseler deçok korktuklarından bence böyle abartıyolar..sen haklıymış babam dedin mi?evlenince
22 yaşındayım ikinci öğretimim okul varken eve 11de de gelsem "ay kızım okuyo" haftasonu hava kararsa "kızım nerde kaldın" buyrun burdan yakın
22 yaşındayım ikinci öğretimim okul varken eve 11de de gelsem "ay kızım okuyo" haftasonu hava kararsa "kızım nerde kaldın" buyrun burdan yakın
Diplomali issiz deyince hemen ustume alindim :) bencede babalar biraz panik yapabiliyolar aman gece kizimin basina bisey gelmesin iti var ugursuzu var diye dusunuyolar..ama sanirim bi isinin gucunun olmamasi seni bunaltmis,cunku bende ayni durumdayim aksamlari nisanlimla gorusuyorum,gunduzleride arkadaslarimla ama tabi hergun cikamiyorum kizlarla cunku herkesin kendigine gore bi ugrasi var denk gelmiyo bi de her gun ne yapabilirsin sonucta..ama bence gunduzleri icinde ara sira evde oturmamak adina yalniz bile cikip ceyiz alisverisi yapabilirsin,annemde calistigi icin ben bayiliyorum kendi kendime gezip kap kacak almaya :)
aynen öyleydim ben de okurken ama nasılsa hafta içi hergün geç geliyorum diye düşünüp rahatlardım.haftaiçi özgürdüm yani aynen dediğin gibi 11lere kadar:)bayağı bi çelişki yani bu.okurken bişey denmiyo ama sonra sanki kötü biyere gidecezz..
Bir gün bunu söyleyeceğimi tahmin bile etmezdim
Ancak anneler babalar haklı çıkıyor hep
Emin ol böyle daha kıymetli olursun nişanlına karşı
özlersizin, kavgalarınız olmaz, konuşacak şeyleriniz çoğalır..
tabi iş bulana kadar ya da diğer arkadaşın dediği gibi bir kursa falan yazılana kadar
idare edebilirsiniz..
Sorma:26:Ben haftaiçi okadar rahatımki diyorum keşke hep okul olsaHayır haftasonu en geç geleceğim saat 9 bilemedin 10 oda hep değil yani. Diyorum 30 olsam siz yine hava 6da karardı gelmiyomusun diye ararsınız he Okul bu yıl bitiyo sevinsem mi üzülsem mi
aslinda cok da degil
yani gunduz cikma sansimiz olsa babam da aksam cikmama izin vermese cok cok hakliydi iti var kopugu var ben aksam saatinde disarda olmayi zaten sevmem (yanimda abim annem babam esim kim olursa) istanbulda yasiyoruz ve tinerciden bol bisey yok ozellikle besiktasta
ama malesef gunduz cikmak gibi bir sans yokken ve evde oturan bir genc insan zaten bunalirken bu kadar ustune gidilmemeli
bunun disinda ne kadar nisanli da olunsa, biz kizlar onu artik zaten evlenicez artik zaten ona guveniyorum gibi goruyoruz, fakat babalar evlenene kadar buna asla boyle bakmiyor ve hatta kimisi evlenikten sonra da... babalar genelde kizlarina duskundur kimseyle paylasamaz zaten. bu konuda biraz haklilar evet, buda gormuyor muyuz dugune 3 gun kala nisan atanlar, nisanli oldugu halde ona bun sarkan adamlar veya evlenip eslerini doven adamlar... iste korumak istiyorlar da gorup tanimazsak ne mal oldugunu (ozur dileyerek boyle diyorum daha guzel bi kelime bulamadim) hic anlayamayiz ki
Kel alaka olacak ama hepinize bir ozendim kizlar..ne guzel sizi dusunen, koruyan kollayan babalariniz var. Benim gibi babasiz buyumus kadinlar sizi gorunce duyunca ozeniyor haberiniz ola, babalariniza benim icin sarilin.
Kel alaka olacak ama hepinize bir ozendim kizlar..ne guzel sizi dusunen, koruyan kollayan babalariniz var. Benim gibi babasiz buyumus kadinlar sizi gorunce duyunca ozeniyor haberiniz ola, babalariniza benim icin sarilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?