Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz kendimden bahsetmek istiyorum Matematik ögretmenliği okuyorum son sınıf oldum. Ailemden ayrı bi şehirde okuyorum ve yurtta kalıyorum, eve cıkmak benim için imkansız oldugu için özel dersler dısında bi türlü iş düzeni kuramadım, ama artık kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Şu an 3 gün yaz okulundayım 3 gün marketlerde stand hostesliği yapıyorum. Yoruldum sanki ilk zamanlardaki gibi hevesli değilim , helede özel dersle 1 saatte aldıgım parayı orda 8 9 saatte alınca dahada sıkıcı oluyor..Ama boş durunca onuda vermeyecekler diyorum, tecrübe diyorum, kafam dagılıyor diyorum kendi kendimi rahatlatmaya calışıyorum. Mezun olsam, atanamasam, bos dururmuyum? Bunu yasamadan ögrenemem ama sanki durmam gibi geliyor.. Helede ülke sartlarını düşününce, birde maddi sıkıntı yasayınca .. Yaşım 22 bu yaslarda yorulmayacagımda ne yapacağım.. Şimdi böyle söylüyorum ya, belki yarın herseyden vazgeçip bırakacagım, kendimede cok güvenmiyorum, kapasitemin tamamını kullandıgımı düşünmüyorum.. Ailesinden 1 kurus almadan okuyan, çalışan, 3 4 yabancı dil ögrenen, sacma sapan sorunlara takılmadan - çok çalışınca düşünecek vakit kalmıyorki =))- mutlu mesut yasayan arkadaslarıma imreniyorum..
bir de iş ilanlarına yazmıyorlarmı ana dili gibi ingilizce bilen diye çıldırıyorummm delikafadulden
Seni o kadar iyi anlıyorum ki zhebani...
Zaten şu merkezleri kendilerine resmen prezentabl,iyi konuşan köle arıyorlar...
Benide bir sürü çağrı merkezinden aradılar mutlaka birinde sınırları zorlayan bir şey oluyor...2 yıllık sözleşmeyle 2 yıl gece çalışmak gibi..
Sevgili Surre, mezun olup da işsiz kalmak ne kadar kötü bir şey ben de yaşadım vaktiyle...
Ama zaman her şeyin ilacı...
Allah'a şükür her şey düzene girdi a.s
Girecek de emin ol ama kendini ASLA geliştirmekten vazgeçme...lmaz:
valla bölümüm ing. öğretmenliği ama bende yok anadili gibi ingilizce :))
canım kpss zor değil. eminim yapabilirsin.
aöften mezun olcam
smmm düşünüyorm zor gibi bilmiyorumkismile
uff bilemiyorum boshayallersmile
bende kpss için zor diye düşünüyorum ama yinede çalışıyorum umudumu taze tutmaya çalışıyorum hep...sende öyle yap zhebani :1hug:
5 yıl cagrı merkezinde çalışmış biri olarak asla ve asla size çağrı merkezini önermiyorum bende bir gsm operatorunde çalıştım. bende yeni mezundum ve iş bulamadığım için girmiştim.ama inanın çok yıpranıyosunuz ve size hiç bir şey katmıyor hatta tahammülsüz ve sinirli oluyosunuz.insanların size küfür etmesi aşağılamasıda çabası...vardiyalı sistemde beslenmenizden tutunda uyku düzenine kadar herşey mahvoluyor.rahatsızlıgım nedeniyle çıktım işten sonunda panik atak sünüs taşikardi rahatsızlığım başladı malesef...ve şimdi öğreniyorum ki yine iş yerinden bir arkadaşım verem olmuş...sakın ama sakın düşünmeyin derim...çünkü yükselmek imkansız.ben ne mi yaptım ingilizcemi biraz ilerlettim aöf den işletmeye tamamladım .kpss ye girdim...işsizim ama şimdilik mutluyum...çok doluymuşum ya...başka dilde aşk filmini seyrederseniz daha net anlarsınız....
tam bana göre bu konu 2006 yılında halkla ilişkiler reklamcılık bölümünden mezun oldum başvurmadığım yer site falan kalmadı sadece evlenmeden önce 1 yıla yakın magazada satış elemanlığı yaptım onun dışında yıllardır işsizim şimdi madem iş bulamıyorum birdaha okumaya karar verdim belki farklı bölüm okursam iş bulabilirim diye.
zor valla işsizlik çok zor.
hele de emek sarfedip diplomalı olupta evde oturmak hepsinden zor.
5 yıl baya cok calısmıssınız madem kotuydu hastalandınız cıksaydınız sozlesme bıle yapsanız 2 yıl olur en fazla yanı
bende iş arıyorum ama ya kasıyer olucam 12 saat sureklı ayakta ve hesap kıtap
yada cagrı mrkz care yok yanı ama olumsuz yazıları okuyunca canı sıkılıyor halıyle ama o kadar cok calısan var kı
ben çağrı merkezinden memnunum diyeni duymadım ama yinede görüşmelerine gidiyorum...okuldan önce kasiyerlik yaptım 4 ay okulu kazanınca bıraktım 12 saat çalışıyordum o zaman 500 lira alıyordum,sonra 10 saate düşmüştü bir süre sonra çıktım o arada üniversiteye başvurdum...
hmmm...henüz 1,5 ay oldu ve sen çıldırmak üzeresinnnsempatiksalakcinni
ben 2004 te mezun oldum ve o zaman ne böyle yönümü bulabileceğim siteler vardı yada ben bilmiyordum ne de bir yol gösterenim vardı...henüz havlu atmak için çok çok erken..ezilip büzeleceksin biraz,eğileceksin ama kırılmayacaksın..ilk önce ne yapmak istiyorsun?nerden mezunsun?amacın nedir onu sapta..bankaysa bunun için uğraş..memur olmaksa kpss ye hazırlan..kimse hakettiği yere kartalların kanatlarında bırakılmıyor...ben iktisat mezunuyum,deli gibi iş arıyorum ,mezun olalı 6 yıl oldu..deneyimlerim oldu ama hala yeterli değil..üstelik geçen yıl smmm staj başlatma sınavını kazandım,tek girişimde..sence ben çıldırayım mı?intihar mı edeyim?cinnet geçirip tüm sülalemi satırla keseyim mi? yada herhangi bir örgüte mi üte olayım??en güzeli sabredip iş bulmak değil mii...önce olmak istediğin şeyi bul sonrada merdivenleri sıra sıra çıkk..daha çook yolun başındasınn,ben gerisindeyim diyr senin 10 katın koşturuyorum kan ter içinde..akannehiryerimseniben
öncelikle motivasyon dolu yorumun için çok teşekkür ederim.ben memur olmak istiyorum çalışıyorumda bunun için...ama kendimle beraber o görüşmelerde mühendisleri falan görünce çok umutsuzluğa kapıldım...
bırakkk kim ne yaparsa yapsınn...sen sadece kendini gör...başkalarıyla kıyas yaparsan işin içinden çıkamazsın....hmm anlaşıldı..sıkı bir çalışmayla gerçekten istediğin memuriyeti elde edebilirsin o zaman...hiiiç telaşa gerek yok..tek geçmen gereken sınav bu durumdaopuyorumnanaktan...inşallah gönlünce olur..