dipte hissediyorum

yokilol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
272
27
Kızlar uzun zamandır zaten ruh halim gitgellerle dolu ama bu ara her gören moralin mi bozuk diye soruyor cevremdeki herkesten her şeyden sıkıldım insanlarla mecburiyetten konusur oldum biri bana bir sey anlatirken onu dinleyemez oldum daliyorum sonra bir yerden yakaliyorum konuyu. Derste sürekli daliyorum dinleyemiyorum. Ders calisamiyorum odaklanamiyorum. Cok mutsuz hissediyorum aglamak istiyorum ama artik eskisi kadar aglamiyorum ya da aglayamiyorum donuklastim denebilir. Ne yapcam bilmiyorum gecmiyor. Hoslandigim cocukla bile konusunca eskisi kadar mutlu olamiyorum. Hedeflerime yönelik calisamiyorum derslerden sıkıntı geldi calisamiyorum da üniversiteye gidiyorum. Depresyona girdiysem de psikiyatriste gidemiyorum cekiniyorum ne anlatcam diye nolur siz yardım edin cok yoruldum bu durumdan yasama istegim yok robot gibiyim

Canım işte burda bize anlatır gibi anlat doktora bunları. Ankisiyete olabilir sonuçta önlem alamazsan majör depresyona varır. zaman zaman hepimiz böyle durumlara düşüyoruz eğer yakınlarında paylaşacağın kimse yoksa mutlaka destek al tek başına çözülemez böyle sıkıntılar.

Cekincelerden kurtulup gitmem lazim firsat yaratip tesekkurler yorum icin :)

bende böyleydim ve psikiyatriye zor attım kendimi çünkü artık hastalandım psikolojik olarak midem kötüydü vs.. hap tedavisi işe yaradı :)

dipte hissed,yprsan bir haftaya kadar dipteliğin garip huzurunuyaşayıp çıkmaya başlayacaksın eminim. başına dah ane gelebilrki bu en cesurca dusunus

endişe bozukluğu varmış sürekli ebdişe ediyordum bayılmaktan korkuyordum küçük bi rahatsızlık dedi hapa başladım bi ay içinde baya azaldı

X