- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
Burada bazı arkadaşların kendini motive etmek için bir şeyler yazdığını gördüm. Yalnızlık çeken biriyim bir deftere de yazabilirdim ama böylesi daha iyi gelecek. Yaşadığım sorunlardan dolayı zaten kötüydüm ancak mutlu bir ilişkim vardı, o da bitti.
İyice dibe vurmadan çıkamazsın derler, buna inanıyorum ve başlıyorum. Sevgilimle ayrıldığımızda aynı anda işten de atıldığımı öğrendim ne şahane değil mi? Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yapacağım.
1. Çok ama çok halsizim doktora gidip kan testlerimi yaptıracağım.
2. İşsiz olduğum için kozmetiğe para harcayasım yok bu yüzden doğal cilt bakım uygulamaları yapacağım.
3. Evden çıkmamak diye bir şey yok her gün en az yarım saat yürüyüş yapacağım ve bakımıma epilasyonuma vs hep dikkat edeceğim.
4. Her gün evde spor yapacağım.
5. İş arayacağım. Bulamazsam daha cesur olup başka şehirlerde de arayacağım.
6. Girmem gereken sınavlar var onlarla ilgileneceğim.
7. Tezimi yazacağım.
8. Arkadaşlarımı ve akrabalarımı arayıp soracağım, sevgilime fazla odaklanmışım.
9. Bunları sevgilim hatasını anlasa ve biz barışsak bile yapmaya devam edeceğim.
İyice dibe vurmadan çıkamazsın derler, buna inanıyorum ve başlıyorum. Sevgilimle ayrıldığımızda aynı anda işten de atıldığımı öğrendim ne şahane değil mi? Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yapacağım.
1. Çok ama çok halsizim doktora gidip kan testlerimi yaptıracağım.
2. İşsiz olduğum için kozmetiğe para harcayasım yok bu yüzden doğal cilt bakım uygulamaları yapacağım.
3. Evden çıkmamak diye bir şey yok her gün en az yarım saat yürüyüş yapacağım ve bakımıma epilasyonuma vs hep dikkat edeceğim.
4. Her gün evde spor yapacağım.
5. İş arayacağım. Bulamazsam daha cesur olup başka şehirlerde de arayacağım.
6. Girmem gereken sınavlar var onlarla ilgileneceğim.
7. Tezimi yazacağım.
8. Arkadaşlarımı ve akrabalarımı arayıp soracağım, sevgilime fazla odaklanmışım.
9. Bunları sevgilim hatasını anlasa ve biz barışsak bile yapmaya devam edeceğim.