• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dipteyim Sondayım...!!!

Sisko_sisko

.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
36
10
88
İzmir
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır anti depresan kullanan biri olarak son zamanlarda hiç iyi değilim.
Kiloluyum, çok yiyorum içiyorum , stres derseniz o biçim, hem ailevi problemler hemde engelli vede işsizim çıkmazdayım.
bu hayatımın özeti sadece derinlere dalarsak hiç çıkamayız. Hiçbir şey yapmak istemiyorum artık ,uyuyorum uyanıyorum yemek yiyorum
ağır yaşamlardaki insanlar gibi olmak istemiyorum. doktora gidiyorum bana zaten kullandığım ilaçları vermeye çalışıyor. bir çıkış yolu
gösterin ne yapayım. nerden başlayayım. Bu hayat yaşamaya değer mi diye sorguluyorum.

Kitap okumayı seviyor musunuz ? Ve engeliniz nedir ? Isterseniz cevaplamayabilirsiniz tabi ki bu sorumu. Dogru Tavsiye vermek adına sordum 🙏

Çok kitap okurum ben halende okumaya çalışıyorum ama bugünlerde böyleyim hiçbişey istemiyorum daha doğrusu elimi attığım yarım kalıyor gerisi gelmiyor ha gayret deyip kalkmam lazım ama olmuyor

Paul mckenna hayatınızı 7 günde değiştirin,
Darel rutherford evren daima evet der ve yine aynı yazarın çözüm sizsiniz, joseph morphy bilinçaltının gücü, rezonans kanunu ve yaratıcı imgeleme adlı kitapları tavsiye ediyorum. Ama bu psikoloji için en önce Dr. David Burns - Iyi Hissetmek adli kitabı öneriyorum. Emin olun hepsi çok iyi gelecek 💕🙏

Birde eğer kitap okumak istemiyorsanız bile mistik yol gibi youtube kanalları var. Meditasyon v.s yapıyorlar. Onları dinleyin. Onlarda iyi geliyor 💜

Ben okumadım ihtiyacim yok diye ama yukarıda önerdiğim aynı yazarın bu kitabı var. Bunu da okuyun isterseniz.

Eklentiler

• 9786053430872_1_org_zoom.webp
    9786053430872_1_org_zoom.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
Çok teşekkür ederim hemen bu kitapları bulup okumaya çalışıcam ve YouTube dan video araştırıcam 🙏
Ne demek rica ederim. Birde böyle kendini bitkin yorgun hissedenler için evrenden torpilim var bircan yıldırım yazari. Arkadaşım tavsiye etti. Bende ona başlayacağım. Çok ovdu kitabı. Ama ben sana ilk önce iyi hissetmek isimli kitabı öneriyorum lütfen onu oku.
Googlea - iyi hissetmek pdf indir - yazıp çıkan ilk siteden indirebilirsin 🙋‍♀️ ben ilk orada görüp indirdim. Sonra çok beğendim kitabini aldım başucu kitabım oldu. 1 kere okunup bırakılacak bir kitap degil çünkü ve yazarı da psikolog ☺

Back
X