Dipteyim...

Cocuk en guclu evliligi bile zorlayan bir sorumluluk. Hele ki böyle bir evlilige çocuk eklenirse yazik olur yavruya. Eşiniz evliligde babaligida çocuğu da evcilik oyunu zannediyor herhalde

Gün boyu evde tektim. Kalp carpintilarim cok oldu surekli agliyordum. Aksam ustu tek basima hastaneye gittim. Eve gelip bakmış yokum aradi yanina glym dedi gelmedi. Eve geldim saatlerdir tek basima uzaniyorum. Az once yanima geldi. Ne yapıyorsun burda gel iceriye dedi bende defol iceriye dedim. Kolumu sıkmaya başladı halen bu evdemisin diye. ( cok dsngesizce degilmi sizce . Ilk basta gel iceriye diyor sanki yanasiyor saniyorsunuz sonra kolumu sıkıyor) canim ne zaman isterse o zaman giderim dedim. Goreceksin zaten senin az bir zamanin kaldi postalayacagim gibisinden konuştu....
Neyi bekliyosunuz daha, ölmeyi mi?
Adam sizi evden kovuyo namusunuza kadar dil uzatiyo siz hem gitmiyosunuz hem de daha su adamin laflarina sasiriyosunuz
İnsallah cocugunuz olmaz hatta insallah kocanizin hic cocugu olmaz!
Boyleleri üremesin gerek yok.

Çok üzüldüm kardeşim. İçimden size sımsıkı sarılıp “bu günler de geçecek” demek geldi. İnşallah eşiniz hatasını anlar ve kendine çeki düzen verir. Allah yardımcınız olsun. Allah eşinize akıl fikir versin inşallah.

Geçen gün bi teyze söyledi "kadını iyi koca yemyeşil ağaç, kötü koca kapkara toprak eder"diye laf hoşuna gitti sende kendini hasta edeceksin ciddi manada dengesiz bi adam şiddette var durduğun hata

Senin ağzın yok mu ?
Asıl sen benim bilmem neyime kadar ,deseydin keşke ..

Bu adamla evlenerek hayatını mahfetmissin zaten ,birde çocuk vererek ödüllendirme .

Back
X