Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gunundesiniz dongunuzun?Kızlar ovulasyon testlerini yorumlar mısınız? T çizgisinin illa çok koyu veya c ninki gibi koyu mu olmalı yumurtlama zamanını anlamak için?
Merhaba başta ki adetin kaçıncı günüBenimkinide yorumlayabilir misiniz adetime 6 gün kaldı
Daha pik olmamısPeki bu
Doğurgan evrede gözüküyorum beije uygulamasında. 6 eylül'de regli olmuştum en son. 10 eylül'den beri korunmasız deniyoruz. Su an doğurgan evrede gözüküyorum ama pyro nun testi çok koyu olmadı çizgi normal mi bilemedimKacinci gunundesiniz dongunuzun?
İlk testte pik olmuş gibi ne zamandı tarihiBenimkinide yorumlayabilir misiniz adetime 6 gün kaldı
Adetin 25 gunuMerhaba başta ki adetin kaçıncı günü
Adetin 25 gunu dünde yaptım aynı çıktı ama adete az kaldi yani 25 ve 26 aynı koyuluk bugün daha yapmadımİlk testte pik olmuş gibi ne zamandı tarihi
23. Günden sonra yapmadım çünkü hep aynıydı senin ki öyle bu ay pik olmamışAdetin 25 gunu dünde yaptım aynı çıktı ama adete az kaldi yani 25 ve 26 aynı koyuluk bugün daha yapmadım