Dir dir dir dir ....

HerYerKaranlik

Ne mutlu Türküm diyene! ❤️
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
2.139
1.517
merhaba hanimlar,
Size bir konuda danismak istiyorum.
Biliyorsunuz nisanlimla cooookkk zoor dönemlerden gectik... Ama atlatmaya caba gösteriyoruz.
Gecmis problemleri unutmak istiyorum ama bunun mümkünati yok!!!!
Annem herseyi inceler tane tane ve uzun süre unutmaz ... Tam bir problem cözülmüsken daha iki ay Annemin dirdirini duymak zorundayim! Yarami sariyorum o tuz basar!
Mesela yansitmamaya calisiyorum o yinede basimin etini yer o problemi anlatana kadar ... Ondan sonra haydaaaaaaaa... Nisanlimla barismis oluyorum o hala takiliyor o konuya :KK70:
canim annem susmuyor hanimlar ... Bende sanki onun dediklerine gaza geliyorum ve bir kava daha cikariyorum ...
Allah askina ben ne yapmaliyim? Akil fikir verin ... o_O

İşte ayrılık düşünmediğiniz ciddi sorunlar olmadıktan sonra
hiç bir kavgayı ailelere duyurmamak lazım.

Üstünüze gelseler de yok bir şey canım deyip geçeceksin.

Sen aşıksın, affedersin kolay unutursun ama aileler affedemiyor, evladımı üzen kişi diye kalıyor onlarda..

yasadıklarımdan sunu anladım kı ( 3senelık evlıyım) annelerımıze herseyı anlatmamamız lazım...cunku bız barısıyoruz guluyor gecıyor unutuyoruz ama onlar asla unutmuyorlar....sadece senınkı degıl bırcoğumuzun annesı oyle ınan......
yuz ıfadenden anlasada anlatma yok bırsey de yada ıfadenı degıstır ....çok çok cıddı seyler olmadıkça paylaşma
benm annem 3 senelk mevzuların dıdısını yapıyo gun gelıyo dusun

yasadıklarımdan sunu anladım kı ( 3senelık evlıyım) annelerımıze herseyı anlatmamamız lazım...cunku bız barısıyoruz guluyor gecıyor unutuyoruz ama onlar asla unutmuyorlar....sadece senınkı degıl bırcoğumuzun annesı oyle ınan......
yuz ıfadenden anlasada anlatma yok bırsey de yada ıfadenı degıstır ....çok çok cıddı seyler olmadıkça paylaşma
benm annem 3 senelk mevzuların dıdısını yapıyo gun gelıyo dusun
evet birde benim annemin yapisinda vardir ... 20 sene önce yengem birsey demiste o yüzden ondan uzak duruyormusta :KK70:
Zor ya ... Hani ben annemle arkadas fibiyim cok iyi anlasiyoruz ... Onunla paylasmak istedim hep ...
Cok inceledigini fark ettim ve o üzülünce ben unutmus konuya tekrar üzülüyorum ...
Beni anladiginiz icin sagolun :)))

Nişanlılık,sözlülük dönemimin kabusu annemdi.benim takmadığım,dert etmediğim herşeyden hiç susmadan dert yanardı.ben de her zaman olmasa da nişanlıma çatardım.sonra baktım olmuyor her konuştuğunda dumazlıktan geldim,odayı değiştirdim ama susar mı benimki devam...napim bi sustursam 3 konuşurdu.çok şükür geride kaldı.bu arada hiçbişey anlatma ben anlatmazdım

Nişanlılık,sözlülük dönemimin kabusu annemdi.benim takmadığım,dert etmediğim herşeyden hiç susmadan dert yanardı.ben de her zaman olmasa da nişanlıma çatardım.sonra baktım olmuyor her konuştuğunda dumazlıktan geldim,odayı değiştirdim ama susar mı benimki devam...napim bi sustursam 3 konuşurdu.çok şükür geride kaldı.bu arada hiçbişey anlatma ben anlatmazdım
Aynen, yani sanki küsmeye ve kizmaya yer sriyor. Benim alinmadigim seylere aliniyor ve herseye bir magna ariyor ... Ve ben buna cok üzülüyorum ...
Anne tamam yeter oldu bitti de diyemiyorum üzülür diye ...
Mesela nisanlimin ailesi geldi bize babamla nisanlimin dayisi birseyler konusuyordu gayet normal bir konusmaydi benim icin.
Misafir gitti söyledigi laf: bak duydun mu dayisi ne dedi? Olmaz böyle birsey falan ... Ki adam o anlamda demek istemedini biliyorum :KK70:

a
evet birde benim annemin yapisinda vardir ... 20 sene önce yengem birsey demiste o yüzden ondan uzak duruyormusta :KK70:
Zor ya ... Hani ben annemle arkadas fibiyim cok iyi anlasiyoruz ... Onunla paylasmak istedim hep ...
Cok inceledigini fark ettim ve o üzülünce ben unutmus konuya tekrar üzülüyorum ...
Beni anladiginiz icin sagolun :)))

aynen bende arkadas gıbıyım yada gıbıydım dıyelım cunku artık uzuntulerımı paylaşmamaya dıkkat edıyorum...cunku benım annemde 20 senelık olayların mevzusunu hala yapablır....

anne babalar evlatlarıyla ilgili şeyleri çok fazlaca büyük görürler. Kendi aranızda halledin annenize anlatmayın hiç bir şeyi çünkü aileler objektif bakamıyor. Ayrıca nişanlınıza en ufak detayı bile sorun tartışın iletişim kurun siz de içinizi döker sorularınızın cevaplarını alır ve çevrenize bu durumu hissettirmessiniz

merhaba hanimlar,
Size bir konuda danismak istiyorum.
Biliyorsunuz nisanlimla cooookkk zoor dönemlerden gectik... Ama atlatmaya caba gösteriyoruz.
Gecmis problemleri unutmak istiyorum ama bunun mümkünati yok!!!!
Annem herseyi inceler tane tane ve uzun süre unutmaz ... Tam bir problem cözülmüsken daha iki ay Annemin dirdirini duymak zorundayim! Yarami sariyorum o tuz basar!
Mesela yansitmamaya calisiyorum o yinede basimin etini yer o problemi anlatana kadar ... Ondan sonra haydaaaaaaaa... Nisanlimla barismis oluyorum o hala takiliyor o konuya :KK70:
canim annem susmuyor hanimlar ... Bende sanki onun dediklerine gaza geliyorum ve bir kava daha cikariyorum ...
Allah askina ben ne yapmaliyim? Akil fikir verin ... o_O
senin bu canın annen yuva yıkar...
hep erkek anneleri tarafından eşler ayrılacak değil..
kız annesi yüzünden ayrılanda çok..
gel sen bu işi bırak..canın anneciğinin dolduruşuna gelip çocuğun huzurunu bozma..bırak çocuk mutlu bir yuva kursun biriyle..

Rica ediyorum,ne erkekler kendi analarının babalarının gazına gelip sevgilisini nişanlısını karısını harcasın,nede kadınlar aile gazına gelip hayatındaki insanı harcasın.Tamam anneler iyi bilir güzel bilirde,bende anneme derdimi anlatamam çünkü aynı derdi yan komşu gelip anlasa aileni yuvanı yıkma çocuğu üzme öyle deme böyle de der,söz konusu evlat olunca mantık mutlaka gidiyor ve yanlı taraflı düşünülüyor tabiiki.O sebepten anneye dert kavga olay söylenmez.Söylenirsede küçük olan söylenir büyük olan saklanır filan yani.Olmuyor anacım.

Genelde bende herşeyi paylaşırken annemle anladım ki çok da doğru yapmıyorum söz konusu özelikle es ve ailesiyse böyle üzücü oluyoo çünkü gün geliyoo siz herşey Güzel olsun derken yaşananlar unutulmuyoo:KK43:

annen üzülmeni kırılmanı istemiyor canım..
kötü başlayıp devam eden ilişkinin geleceğide genellikle kötü oluyor..
sevgiliyken nişanlıyken ayrılıp barışmalar kolay oluyor ama evlenince daha zor...
bu ilişkiyi iyi düşün canım...

X