Direksiyon dersi yardımm??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar ehliyetimi alalı epey oluyor ama pratik yapma durumum olmadı. Araba kullanamıyorum yani. Bu aralar araba almayı düşünüyorum. Otomatik vites istiyorum tabi. Ama ehliyet kurslarında manuel hep. Manuel arabadan almak zorundayım dersi. Sonrasın da otomatikte zorlanır mıyım?

Birde saati 65 tl dedi. Kaç saat almak yeterli olur ki? Fiyatı pahalımı ?

zorlanmazsın heralde. manuel arabayı kullanan otomatiği de kullanır bence

Hocaya kendi arabam ile çalışma yapacağım dersin ona göre çalıştırır.
Ehliyeti almışsın bitmiş gitmiş bir daha ne mana manuelden çalışıyorsun ki madem otomatik kullanacaksın

Önce arabanızı alın, kendi arabanızla gidin derslere.

Onu kabul etmiyolarmış başka bi yere daha sorucam. Ama arabayı hemen alamıycam öncesinde biraz ders alıyim diye düşündüm. Hiç bilmiyorum ve çevremde bana öğreticek kimsemde hiç yok herkes uzakta

Hocaya kendi arabam ile çalışma yapacağım dersin ona göre çalıştırır.
Ehliyeti almışsın bitmiş gitmiş bir daha ne mana manuelden çalışıyorsun ki madem otomatik kullanacaksın

Doğru ama arabayı almadım henüz. Çevremde az buçukta olsa göstercem kimse yok. Hani biraz bilip öyle almak istiyorum. Bir de taşınma durumum var taşınınca almayı düşünüyorum

arabayı al sekerım
cevrende insan olsun olmasın bir defada ders al özgüvenin kendine gelsin
sonrası sana kalmıs öyle saatlerce derse gerek yok bence

arabayı al sekerım
cevrende insan olsun olmasın bir defada ders al özgüvenin kendine gelsin
sonrası sana kalmıs öyle saatlerce derse gerek yok bence

Arabayı alınca kim kullanacak :)) o zaman 4-5 ders alıp öyle alıyim yavaş yavaş kullanırım. Bi de şimdi oturduğum yerin trafiğide yolu da berbat. Atandım gidiceğim yerde alıcam arabayı orası daha güzel daha kolay kullanırım inşallah.

Otomatik vitese de alısıyorsun zamanla merak etme..Ben de aralık ayında aldım arabamı ilk baslarda kısa mesafelerde kullana kullana alısırsın
Dersin fiyatına gelince komsumuz 55 liraya alıyordu bundan 2 sene önce.
Bence normal.

Otomatik vites ders veren yerlerde var.ama şunu söyleyin manueli kullanan otomatigi haydi haydi kullanir

Arabayı almadan alman daha uygun.hemen öncesi.Yanlız hocanın arabasını kullanman daha mantıklı en başta.onlar çift pedal oluyor.Hem araban yıpranmamış olur.son dersleri kendi arabana geçebilirsin.

Otomatik cok cok kolay debriyaj yok bi ayagin bosta vites takmak yok msnuelle ehliyet aldiysan otomatik bebek isi korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…