arkadaşlar ehliyetimi alalı epey oluyor ama pratik yapma durumum olmadı. Araba kullanamıyorum yani. Bu aralar araba almayı düşünüyorum. Otomatik vites istiyorum tabi. Ama ehliyet kurslarında manuel hep. Manuel arabadan almak zorundayım dersi. Sonrasın da otomatikte zorlanır mıyım?
Birde saati 65 tl dedi. Kaç saat almak yeterli olur ki? Fiyatı pahalımı ?
Hocaya kendi arabam ile çalışma yapacağım dersin ona göre çalıştırır.
Ehliyeti almışsın bitmiş gitmiş bir daha ne mana manuelden çalışıyorsun ki madem otomatik kullanacaksın
Onu kabul etmiyolarmış başka bi yere daha sorucam. Ama arabayı hemen alamıycam öncesinde biraz ders alıyim diye düşündüm. Hiç bilmiyorum ve çevremde bana öğreticek kimsemde hiç yok herkes uzakta
Hocaya kendi arabam ile çalışma yapacağım dersin ona göre çalıştırır.
Ehliyeti almışsın bitmiş gitmiş bir daha ne mana manuelden çalışıyorsun ki madem otomatik kullanacaksın
Doğru ama arabayı almadım henüz. Çevremde az buçukta olsa göstercem kimse yok. Hani biraz bilip öyle almak istiyorum. Bir de taşınma durumum var taşınınca almayı düşünüyorum
Arabayı alınca kim kullanacak :)) o zaman 4-5 ders alıp öyle alıyim yavaş yavaş kullanırım. Bi de şimdi oturduğum yerin trafiğide yolu da berbat. Atandım gidiceğim yerde alıcam arabayı orası daha güzel daha kolay kullanırım inşallah.
arkadaşlar ehliyetimi alalı epey oluyor ama pratik yapma durumum olmadı. Araba kullanamıyorum yani. Bu aralar araba almayı düşünüyorum. Otomatik vites istiyorum tabi. Ama ehliyet kurslarında manuel hep. Manuel arabadan almak zorundayım dersi. Sonrasın da otomatikte zorlanır mıyım?
Birde saati 65 tl dedi. Kaç saat almak yeterli olur ki? Fiyatı pahalımı ?
Otomatik vitese de alısıyorsun zamanla merak etme..Ben de aralık ayında aldım arabamı ilk baslarda kısa mesafelerde kullana kullana alısırsın
Dersin fiyatına gelince komsumuz 55 liraya alıyordu bundan 2 sene önce.
Bence normal.
Arabayı almadan alman daha uygun.hemen öncesi.Yanlız hocanın arabasını kullanman daha mantıklı en başta.onlar çift pedal oluyor.Hem araban yıpranmamış olur.son dersleri kendi arabana geçebilirsin.