- Konu Sahibi sevdicegim
-
ben oyle bır para odemedım ama meblag kucukse verın gıtsın.yok hakkaten kazıklandıgınızı dusunuyosanız ve meblag fazlaysa veremem ben bu parayı deyın.sız kursla anlasırken demedılermı sıze boyle para odeyecegınızı.demedılerse ısınız kolay ben boyle anlasmadım baska kurslar almıyor verecek paramda yok deyın cıkın.
yazmayı unuttum sınavda bısey yapamazlar ıkı kısı gelıyor arka koltukta oturup notunuzu verıyor kursla alakası yok yanı
dıreksıyondan kalmanız mumkun degılkı.mıllı egıtımden adamlar gelıyor onlarla kursun alakası yok.sız aracı kullanıyosunuz onlarda not verıyor.kurstakıler buna mudahale edemez.aracı kullanamazda dusuk not alırsanız o baska.yazılı sınavdanda gecmıssınız kı onada mudahale edemezler.vermıyorum yok param baska kurslar ıstemıyor banada soylememıstınız deyın.dahada zorlarlarsa sıkayet ederım benı madur etmeye hakkınız yok deyın gıtsın.hıc korkmayın kurstakılerın mudahale edecegı bır olay yok sınavlarda.soyle oluyor araca bınıyosunuz arka koltukta mufettısler yan koltukta hocanız 100-200m gıdıyosunuz saga cekın dıyolar durudurup aracı ınıyosunuz notunuzu yazıyolar sınav bıtınce lıste halınde acıklanıyor notlar.rahat olun dedıgımı yapın hıc cekınmeyın
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.. özellikle ehliyeti olan ve bilgisi olanlara soruyorum.. ehliyet yazılı sınavlarından geçtim.. martın 10 unda direksiyon sınavına gireceğim.. sorum şu, şuan benden direksiyon sınavı için ücret istiyorlar.. ben bir takım araştırmalar yaptım.. araştırma sonuçlarıma göre %30 u yasal olduğunu % 70 i yasal olmadığını ortaya çıkarıyor.. yasal olduğunu söyleyenler geçerli bir kanun maddesi örneği veremiyorlar.. eğer böyle bir ücret yasal değilse ben ödemek istemiyorum.. ancak endişem şu ki, sınav giriş belgemi vermezler yahut sınavda bana karşı problem çıkabilmesi.... bu konuda fikri olan , önerisi olan var mı acaba?
Merhaba,
Direksiyon Sınavı İçin Ücret Vermeniz Gerekiyor..
Çünkü Kursun Aracı İle Çalışmalara Çıkıyorsunuz..
Bu da Maliyete Tabi Tutuluyor..
teşekkür ederim yorumunuz için.. peki şunu sorayım o zaman.. kursun aracı ile çalışmalara çıkıyoruz diye ise bu, yakıt parası olarak nitelendiriliyor.. araştırmalarıma göre böyle bir ücret var.. kişi başı 8 tl... ve kursa ödenen ücretin içinde olduğu.. neden 50tl (kimi yer 100tl) ödeme yapıyorum ben buna?
Rica Ederim Ne Demek..
Kurs Ücreti Hariç 50 TL'dir..
8 TL Değil..
ıyıde kurs ucretını onlar alıyorlar zaten olurmu oyle aracı kullandın para ver.onların ısı yazılı sınava ve dıreksıyon sınavına hazırlamak karsılıgındada kurs parası verılıyor.o zaman kafesındede oturuyorum para odeyım sacma geldı benden ıstenmedı boyle bır sey.ama sız dıreksıyon ıyılestırmeye falan mı gıttınız ayrı aceba.benım kursum dıreksıyon derslerı verılırken gelıp evdende alıyodu ve bırakıyodu.
kursla görüşmeye gittiğimde bi tutar söylediler onu ödedim bi de ehliyet alırken ödüyorsun o kadar, arada ödeme vs almadılar
ehliyet için kursa ödeme yapılmadı yanlış anlaşılmasın bu arada..
özel motorlu taşıt sürücüleri kursu yönetmeliğini inceledim.. böyle bir ücrete ilişkin madde ne için yok yasal ise? çeşitli forumlardan araştırmalar yaptım, bu sual tartışılıyordu bir sitede.. adresine kadar yazmış olan bir sürücü kursu müdürü bu ücreti vermeyin yasal değil demiş.. bir arkadaş yine forumda, kursuna gidip m.e.b. göndermek üzere makbuz istemiş bu istenilen ücret için kurstan " siz bizden olun ödemeyin " cevabı alıp parasını iade aldığını yazmış.. ücretin olduğunu söyleyenler de var.. benim anlamadığım o halde verdiğim örnekler nereden çıkıyor sayın makarakukara? bunun net cevabını öğrenebileceğim bir yer var mı ?
Ücretin Ödenmesi Gerektiğini Biliyorum..
Ödemeyen Daha Görmedim de, Duymadım da..
Net Cevabı Sadece Kursunuzdan Öğrenirsiniz..
Merhaba,
Direksiyon Sınavı İçin Ücret Vermeniz Gerekiyor..
Çünkü Kursun Aracı İle Çalışmalara Çıkıyorsunuz..
Bu da Maliyete Tabi Tutuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?