- 30 Kasım 2010
- 1.127
- 1.408
- 333
- Konu Sahibi sevdicegim
Bende verdim 70 TL aralık ayında girmiştim sınava arayı vermezsen sınava giriş belgeni vermeye bilirler. Valla ben uğraşmak istemedim 70 TL bayıldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu temmuz ayında ehliyetimi aldım. En başta bir para ödedim, ondan sonra emniyet dışında hiçbir yere para ödemedik. Belki bilgim yoktur diye babama sordum oda böyle söyledi. En başta aldıkları paradan başka para vermeyeceksin yasal değil dedi. Haberiniz olsun.
Ben de zamanında cok arastırmıstım ve yasal olmadıgını ogrenmıstım soylekı : dıreksıyon sınav ucretını alınıyor ama kursıyerden deıl kurstan alıyor ..
Uyanık kurslarda kursıyelerden cıkarmaya calısıyor bu ucretı malesef durum ozetle bu ..
Ben bılerek dıreksıyondan bırakırlar dıye verıcektım ama Allah yanlış iş yaptırmaz öyle bır durum oldukı parayı vermedım kımsede benden dıreksıyon sınv ucretını ver dıye tutturmadı zaten boyle bır hakka sahıpte deıller..
Sıze tavsıyem parayı odemeyın,eğer zorluk cıkarırlarsa Meb'e sıkayet edıcegınızı bıldırın.
Sınavda sıze basarılar dılerım
allah allah ilginç valla arkadaşım ılk defa senden duyuyorum para vermememız gerektığını
benım amcam sürücü kursunda çalışıyor onun çalıştığı kursda kayıtlıyım ama amcam benım dıreksıyon sınav ücretlerımı hep kendısı ödüyordu mesela
gerek yoksa o nıye verdı kı acaba :26: yengemde ordan aldı kı karısı o bıle ödedı dıreksıyon ücretını
5O TL hatta :44:
neyse sen ödememışsın sorun kalmamış ama aklıma takıldı valla
benım bıldığım dıreksıyon ücretı ödenmesı gerekıyor gırış belgesı ıçın şart değılmıydı :44:
sevgili kafanereyebizoraya ,direksiyon sınav ücreti dedikleri şey, sınavda bizleri denetleyen m.e.b. memurlarına verilen yevmiye imiş.. eğer dedikleri gibi mecburi birşey olsaydı parası verilmediği takdirde belge kimseye verilmezdi.. ve bunu yapan kısım da azınlık kadar az değil.. ben de yaptımdireksiyon öğretmenliği yapmış bir tanıdığımla da görüştüm kursa gitmeden önce o da kesinlikle verme dedi.. vermediğimde kurs diretmedi bile ama belgem elimde
![]()
afferım kız ıyı yapmışsın valla verme tabı az para değıl
tamam pekı canım ben anladım şımdı olayı
ıyı oldu bunuda öğrendık paramızı kaptırmayalım artık madem böyle bı hakkımız var![]()