Direksiyon sınavı ve geçememem

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.043
2.380
133
30
Arkadaşlar evet konum ehliyet...2 kere sınavdan kaldım üçüncüye gireceğim. Çok bunalıyorum takıntı yaptım. Eğlenceli ve zevkli şey bana eziyet oldu. Paralel parkta zorlanıyorum.
Acaba beni rahatlatabilir misiniz? Nasıl düşünmem gerekiyor? Psikolojik olarak takıntı yaptım bunaldım ya

Arkadaşlar evet konum ehliyet...2 kere sınavdan kaldım üçüncüye gireceğim. Çok bunalıyorum takıntı yaptım. Eğlenceli ve zevkli şey bana eziyet oldu. Paralel parkta zorlanıyorum.
Acaba beni rahatlatabilir misiniz? Nasıl düşünmem gerekiyor? Psikolojik olarak takıntı yaptım bunaldım ya
Ben 5 kez kaldim.2 su başlangıç biri parktan çıkınca ikisi parkta.Heyecan var bende.Ben onu son kursta yendim ama parkta kalıyorum heo

Hıza önemli.Bir araba gibi düşünün dubaları. Sarı çizgilere dikkat edin.

Merhaba. Ben de Ekim ayında aldım ehliyetimi. Sıfırdan başladım ve ilk denemede geçtim. Bence önemli olan sınav psikolojisinden kurtulmanın gerek. Eğer stres yapıp heyecanımızı kontrol edemezsiniz ve yapamicam diye düşünürseniz yapamazsınız. Bir de mutlaka pratik yapın takıldığınız yerleri ve eksikliklerinizi gidermeye çalışın. Ve şunu bilin araba kullanmak insana iyi geliyor ben neden bu kadar geç kaldığım için kendime çok kızıyorum. Zorlandığım yerler tabiki var Rabbım kazadan beladan korusun inşallah Rabbım size kolaylık versin

Şunu da söylemeliyim size nasıl öğrettiler parkı bilemiyorum ama bize dubaları hızlanarak öğretmişlerdi. İlk başta çok karışık gelmişti bana yapamıyordum ya sarı çizgiye geliyordu ya da hamle gerekiyordu sınava son 2 gün kala blok derslerim oldu ve bana çokniyi geldi tam olarak o derslerde öğrendim diyebilirim

Sırf bu yüzden kursu erteledim aman kış olmasın kar yağar yollar kaygan olur vs diye . Otomatik vites alacağım ama psikolojik ya düşününce bile geriliyorum sınavı .. ara ara YouTube videolarına bakıyorum güzel taktik veren hocalar var sınavdan önce de bir kaç kere özel ders almayı düşünüyorum ama yazın tabi 🤣

Back
X