Direksiyon sınavı

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
kızlar yarın direksiyon sınavım var ikinci girişim ilkinde çok heyecan yapmıştım elim Ayağım titremİyordu ama internette Sağdan soldan duydugum şeylerle korkarak girdim ilkinde,genelde tek hata yapsan indiriyorlar vermiyorlar falan diyorlardı .gayette iyi sürüyordum ama olmadı.gerçi iyi oldu daha fazla çalıştım güvenim geldi ama hala bi heyecan var öncekinde viteslere takmıştım Kafayı bakalım inşşallah bi sorun çıkmaz ,lütfen dua edin, sizlerin nasıldı direksiyon sınavınız

Valla ben dört sene önce girdim ,sınavdan bir gün önce hoca tuttum 1 saat beni sınava girceğim bölgede çalıştırdı. Ertesi gün gittim besmelemi çektim su gibi geçti:) hayırlı olsun şimdiden dua et hiçbişicik olmaz

heyecan yapma yapıcağına inan vites değiştirirken vites koluna bakma gözüün hep yolda ve aynalarda olsun.İyi şanslarr:KK54::KK54:

Evet bu yıl daha da çok sıkı tutulmaya başlandı. Tek hata da araçtan indirilen çok olmuştu. Ancak öyle stop ettirme falan değil. Vites birdeyken sürme, hızı ayarlayamama, sinyal vermeme gibi şeyler.

Ben ilk seferde almıştım. Stop ettirdiğim için vermezler sandım ama kursum tanıdıktı ve iner inmez çok iyi sürdün demişti. Hocalar bilerek yolda stop ettiriyolarmış o panikle trafikte tekrardan aracı çalıştırabiliyo musun diye...
Bi'kaç kişi heyecandan anahtarı nasıl çevireceklerini unutmuşlardı.

Panik yapma normalde sürüyosan her türlü alırsın.

He bi'de arkadaki hoca konuşurken arada aynadan ona bak bunla aynaları kontrol edebiliyo musun ona bakıyolarmış.
Hocam arada aynalarına bak yolun boş olduğunu bilsen bile bak demişti. Park olayında da genelde yardımcı oluyolar.

Valla ben dört sene önce girdim ,sınavdan bir gün önce hoca tuttum 1 saat beni sınava girceğim bölgede çalıştırdı. Ertesi gün gittim besmelemi çektim su gibi geçti:) hayırlı olsun şimdiden dua et hiçbişicik olmaz
Nasıl sadece bi saat çalışmayla girmedin demi canım:)

Evet bu yıl daha da çok sıkı tutulmaya başlandı. Tek hata da araçtan indirilen çok olmuştu. Ancak öyle stop ettirme falan değil. Vites birdeyken sürme, hızı ayarlayamama, sinyal vermeme gibi şeyler.

Ben ilk seferde almıştım. Stop ettirdiğim için vermezler sandım ama kursum tanıdıktı ve iner inmez çok iyi sürdün demişti. Hocalar bilerek yolda stop ettiriyolarmış o panikle trafikte tekrardan aracı çalıştırabiliyo musun diye...

Ay o aynalara bakmak en iyi yaptıgım şey canım ya,ama gecen gün hocam yola büyülenmiş gibi bakıyorsun dedi arada da dalıyorum dalmak derken vitesi düşünüyorum mesela sinyali biraz geç veriyorum.hızda da Alıp başımı gidiyorum yani genelde hocalar iyi sürdüğümü Arabanın altımda kaydığını falan Söylüyorlar ama genelde ikinci turda oluyor bu ilk turdaki çok kötü diyorlar yani arabaya alışamıyorum hemen.Sınav da tek tur maalesef :KK70:

Bu stop işini öğrendiğimde iyi oldu çünkü ilk girişimde ben kendi hatamı görüyorum komisyon sildik falan dedi anlamadım Parkı da iyi yapmayınca boşuna sürdürecekler dedim indim.Aslında iyi adamlarmış turu bitirsem vericeklermiş.şimdi yarın huysuz huysuz tipler gelmesin aman :KK76:

mümkün olduğunca yavaş sür ben biraz hızlı kullanıyordum korktular benden park yaparkende dubaya carpmistim ama hocalardan sonra duydum komisyon üyeleri bilerek daraltmis amaç para koparmak tabi.. ve herkesi toptan 3. sınavda geçirdiler artık pes yani yardımcıda oldular hemen in falan olayı olmadı. tamamen onlara kalmış canım ama sen yinede dikkatini dagitmamaya çalış başarılar diliyorum Allah yardımcın olsun...

Bu stop işini öğrendiğimde iyi oldu çünkü ilk girişimde ben kendi hatamı görüyorum komisyon sildik falan dedi anlamadım Parkı da iyi yapmayınca boşuna sürdürecekler dedim indim.Aslında iyi adamlarmış turu bitirsem vericeklermiş.şimdi yarın huysuz huysuz tipler gelmesin aman :KK76:

Ben normalde ilk ders dahil hiç stop ettirmediğim için sınavda anlamıştım biraz. Adam benden önce basıyodu alttan hatta bi'kaç kere müdahale etmeyin lütfen bi'sorun olursa basarsınız diye uyarmıştım:KK70:

Parkı kaç yıllık sürücüler bile bazen yapamıyo diye çok üstüne düşmüyolar. Sinyallerini unutma en dikkat ettikleri o. Bi'de konuşturunca dalgın olma dedin ya sinyali falan düşünüyorum diye onu çaktırma yani.

Beni okadar çok konuşturmuştu ki kapa çeneni sürücü konuşturulmaz diyecektim artık:KK70:

mümkün olduğunca yavaş sür ben biraz hızlı kullanıyordum korktular benden park yaparkende dubaya carpmistim ama hocalardan sonra duydum komisyon üyeleri bilerek daraltmis amaç para koparmak tabi.. ve herkesi toptan 3. sınavda geçirdiler artık pes yani yardımcıda oldular hemen in falan olayı olmadı. tamamen onlara kalmış canım ama sen yinede dikkatini dagitmamaya çalış başarılar diliyorum Allah yardımcın olsun...
sanırım bizim kursta öyle Şeyler yok ama sayemde istedikleri oluyor heyecanımda Sağolsun,birde elleri titreyenler,dizleri titreyenler bile varmış tabi ki üzüldüm onlara ama biraz Daha iyi oldum inanç bakımından.ben de çok hızlı sürüyorum yarın en çok ona dikkat edicem..özellikle okul geçitinin orda dikkat etmem Lazım.

Ben normalde ilk ders dahil hiç stop ettirmediğim için sınavda anlamıştım biraz. Adam benden önce basıyodu alttan hatta bi'kaç kere müdahale etmeyin lütfen bi'sorun olursa basarsınız diye uyarmıştım:KK70:

Parkı kaç yıllık sürücüler bile bazen yapamıyo diye çok üstüne düşmüyolar. Sinyallerini unutma en dikkat ettikleri o. Bi'de konuşturunca dalgın olma dedin ya sinyali falan düşünüyorum diye onu çaktırma yani.

Beni okadar çok konuşturmuştu ki kapa çeneni sürücü konuşturulmaz diyecektim artık:KK70:
aaa o konuşturmalar da mı bilerek yapılıyormuş ben hiç pas vermiyordum valla.bende şimdi ilk arabamda stop ettirmedim derslerde falan ama sınavda önüme araba çıktı orda stop etti o da senin suçun Değil falan dediler ama ben koptum ordan sonra.sınavı geçemeyince babamın arabasını kullandım onda da biraz alışınca stop ettirmedim ama arabalarda yağ mesafesine göre değişiyormuş o stop etme seviyesi.Son derste de benim ilkininin rengi farklı direksiyonu gevşek bi versiyonunu sürdüm Allah'ım ne stop ettirmek kalkışlar falan berbattı ikinci turda düzeltebildim.Park konusunda da küçük arabalarda park ediyorsun da büyük arabada babam bile park edemedi.yani uğraşması gerekti biraz :KK70: artık şans diyorum ya :// ha sen de az Cadı değilmişsin ama Haklısın şöförlere konuşmayın yazmıyor diye illa konuşacaklar mı :KK70:

bende ilk diresyon snavndan kaldım park yapMamştm ikincisindede pek ümidim yoktu
.
ama yanmda.duran gözetmen çok iyiydi ve sitrese girmedim parkımıdayaptm aldım

Hareketlerini sanki otomatik yapıyormuş gibi hissettir gözetmenlere. Hiç takmıyormuş havasında ol:KK53: Heyecanını belli etme.
Ben geçen sene aldım, direksiyon sınavımda yolları dolandık ayrı, bi de okul bahçesine soktular beni, orda bekledik biraz:KK55: Ama benim şu özelliğim var o an bi hata yapmazsam öyle gider, ama bi hata yaparsam gerisi takır takır gelir:KK53:
Dediğim gibi sadece soğukkanlı ol, yanındakiler yabancı biriymiş gibi hissetme. Hatta arkana hiç bakma :KK48:
Arabayı usülünce kaldır, durdur, parket, hız sınırına uy yeter :KK16:
Başarılar:KK54:

Ben de yaz günü deli sıcakta girmiştim sınava. Ama heyecandan elim ayağım buz gibiydi.
Direksiyona oturdum ayna kontrol ettim, koltuk düzelttim.
Hazırsanız gidelim dediler hazırım dedim ve sol sinyali verip çıktım yola ki komisyondaki memur;
"Bravo, sinyal verip çıkan nadir sürücü adaylarındansınız." dedi ve emniyet kemeri takmadığıma dair uyarı sesi gelmeye başladı.
Aa unutmuşum dedim sağa çektim, kemeri taktım ve devam ettim.
Sürüş sorunsuzdu ama ben böyle bir hatayı affetmeyeceklerini düşünmüştüm. Kaldım gözüyle bakarken 90 la geçtim..

Hareketlerini sanki otomatik yapıyormuş gibi hissettir gözetmenlere. Hiç takmıyormuş havasında ol:KK53: Heyecanını belli etme.
Ben geçen sene aldım, direksiyon sınavımda yolları dolandık ayrı, bi de okul bahçesine soktular beni, orda bekledik biraz:KK55: Ama benim şu özelliğim var o an bi hata yapmazsam öyle gider, ama bi hata yaparsam gerisi takır takır gelir:KK53:
Dediğim gibi sadece soğukkanlı ol, yanındakiler yabancı biriymiş gibi hissetme. Hatta arkana hiç bakma :KK48:
Arabayı usülünce kaldır, durdur, parket, hız sınırına uy yeter :KK16:
Başarılar:KK54:
Tamam takmıyor havasında olup heyecanımı belli etmezsem tamamdır :)) Bende de var,bi hata yaparsam devamı gelir ama diğeri için aynı şeyi söyleyemicem :KK76: çoooo tatlısınız canımı çok teşekkürler bu arada :KK54:

Ben de yaz günü deli sıcakta girmiştim sınava. Ama heyecandan elim ayağım buz gibiydi.
Direksiyona oturdum ayna kontrol ettim, koltuk düzelttim.
Hazırsanız gidelim dediler hazırım dedim ve sol sinyali verip çıktım yola ki komisyondaki memur;
"Bravo, sinyal verip çıkan nadir sürücü adaylarındansınız." dedi ve emniyet kemeri takmadığıma dair uyarı sesi gelmeye başladı.
Aa unutmuşum dedim sağa çektim, kemeri taktım ve devam ettim.
Sürüş sorunsuzdu ama ben böyle bir hatayı affetmeyeceklerini düşünmüştüm. Kaldım gözüyle bakarken 90 la geçtim..
Ay ben de unuttum emniyet kemerini,adamlar Önceliğimiz güvenlik falan dediler ama araba dandikmiş bizim ötmedi :KK70: bide o hazırsanız gidelim falan bana çok resmi falan geliyor orda daha bi heyecan basıyor

X