- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Ayrıca ben yaptığım hatayı dile getiriyorum zaten. Kalkış yaparken stop ettim diye. Bişeyi yapamamışsınız derken? Gelip vuran adamı mı durduracaktımDikkatli okuyun! Ben kimseye beddua etmedim.
Dikkatli okuyun! Ben kimseye beddua etmedim.
Ayrıca ben yaptığım hatayı dile getiriyorum zaten. Kalkış yaparken stop ettim diye. Bişeyi yapamamışsınız derken? Gelip vuran adamı mı durduracaktım
Arkadaş bana söylüyor ama benim girdiğim ortamı da adamların neler yaptığınıdaDikkatli okuyun! Ben kimseye beddua etmedim.
Acaba ben mi bıraktım? :). 8.de ehliyeti verdiğimiz oluyor. 2 stop , inme sebebi evet ama farketmediginiz şeyler vardır, mesela trafik guvenligini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmak'tan da indirdiğimiz oluyor. Komisyonda görev alan arkadaşlar bunu göz önüne almış olabilir. Bir de daha iyi çalışıp pratiginizi arttırmak için bu bir şans da olabilir, aslında sinavinizi orda sonlandırmak hem sizin, hem de trafikteki diğer kişilerin güvenliğini sağlamak için yapılan birşey .Genelde bu durumda simülasyonda bol bol eğitim yapılmasını öneriyoruz adaylara.Merhaba, biraz canım sıkıldı paylaşmak istedim. Direksiyon sınavım vardı bugün. Tanıtımlar, kalkış vs sorunsuzdu. U dönüşü yapacağımız yere orta şeride geldim, sağ taraftan hızla gelen araba arka kapıya vurdu. Doğal olarak, kaldık yolun ortasında. Benlik birşey yok tabi ama modum düştü. Kalkerken istop ettirdim. Komisyon inelim dedi. Ya böyle olmamalıydı
Tabi ki öyle hatam varsa, şuan almamam daha uygun. Biraz da kızgınlığım kendime park falan edemesem neyse de, elimde olan birşeydi daha dikkatli davranmak. Ben kızmıyorum komisyona, sonuçta arkamda arabalar var ve ben stop ettiriyorum bu da birinin gelip arkamdan vurmasına davetiye gibi oluyorAcaba ben mi bıraktım? :). 8.de ehliyeti verdiğimiz oluyor. 2 stop , inme sebebi evet ama farketmediginiz şeyler vardır, mesela trafik guvenligini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmak'tan da indirdiğimiz oluyor. Komisyonda görev alan arkadaşlar bunu göz önüne almış olabilir. Bir de daha iyi çalışıp pratiginizi arttırmak için bu bir şans da olabilir, aslında sinavinizi orda sonlandırmak hem sizin, hem de trafikteki diğer kişilerin güvenliğini sağlamak için yapılan birşey .Genelde bu durumda simülasyonda bol bol eğitim yapılmasını öneriyoruz adaylara.
Ben kızmıyorum sadece sorguluyorum, ayrıca gerçekten zor bir iş bugün bile kırmızı Işık’ta dururken geldi arka kapıdan çarptı.. Aksine saygı duyuyorum zor bir iş. Ama acaba bir şans daha veremezler miydi diyorum. Herşeyin hayırlısı..Şimdi kızıyorsunuz ama haklılar bırakmakla.Acemi bir şekilde trafiğe çıkmak daha tehlikeli değil mi?Hem sizin hem başkaları için.Bir dahakine hatalarınızı gözden geçirin biraz daha rahat olmaya çalışın.
Bu arada biri demiş komisyondakiler oh havadan para alıyor diye.Ne rahat konuşuyorsunuz?Eşim sabah altıda gidiyor beşe kadar orda .Acemi sürücülerle trafikte defalarca tehlike atlatıyorlar.Boş boş millete beddua etmeyin lütfen
Trafik maalesef her şeye gebe. Senin iyi sürmen yetmiyor sadece. Karşındaki, arkandaki de iyi olmalı. Bazı komisyonlar daha opsiyonlu davranıyor ama bazı komisyonlar da tolere edilebilir durumları etmiyor. Bir de her yerde mufettisler oluyor, sıkıntı olup tolere edildiğinde müfettiş ,etme,diyor. Ama moralini bozma. Pratik yaptığında daha fazla hakim olursun. Başkasının hatasına karşı reflekslerin de daha iyi gelişir. Bilmiyorum hangi sehirdesin ama ozellikle İstanbul ise çok pratik çok önemli.Tabi ki öyle hatam varsa, şuan almamam daha uygun. Biraz da kızgınlığım kendime park falan edemesem neyse de, elimde olan birşeydi daha dikkatli davranmak. Ben kızmıyorum komisyona, sonuçta arkamda arabalar var ve ben stop ettiriyorum bu da birinin gelip arkamdan vurmasına davetiye gibi oluyor
Bir lafı ederken iyi düşünün. Sürekli komisyonlardayim ve tolere edilebilir hataları gerçekten tolere ediyoruz. Parasını alıyor olabiliriz ama can koltukta gidiyoruz. Hemen hemen her gittiğimde bir kaza alıyor. Bir de nasıl yapalim, güvenli kullanmayani geçirmeyelim de trafikte size arkadan vursun, yandan çarpsın da, canınızı tehlikeye mi atsın? Gecirdigimizden de, kalan kişiden de ekstra kazancımız yok. 3.vites ile kalkmaya çalışıp stop ettireni var ( bu kişi ehliyetsiz tır şoförü, tır yüksek vites ile kalabiliyor), sinyal vermeden,arkasına bakmadan yola direk atlayani var, yanaşırken kaldırıma çıkani var, yaya geçiyor, üstüne süreni var.Birakalim trafiğe sürsünler o zaman. Ben geçen gün kırmızı ışıkta geçen bir kamyonet yüzünden bebeğimi kaybediyordum. Eşim direksiyondaydi, kırmızıda durdu, arkadan çarptı kamyonet, kirmizida geçersin ,sanmistim ,diyor. Ve adam oto sanayici. Herkese ehliyet verilmez, yeterli olunca herkes alsın.Sorma canım
O eğitim parkurundaki komisyondakiler kolay yoldan para kazanmanın yolunu bulmuşlar
Elin titrese bıraktırıyorlar
Haram zehir zıkkım olsun
Tamam doğru düzgün kullanmayana ehliyet vermesinler ama hatasız kullanan sürücüye sanki panik olmuş gibiydiniz diye uyduruk bir bahane bulup insanları uğraştırmasınlarBir lafı ederken iyi düşünün. Sürekli komisyonlardayim ve tolere edilebilir hataları gerçekten tolere ediyoruz. Parasını alıyor olabiliriz ama can koltukta gidiyoruz. Hemen hemen her gittiğimde bir kaza alıyor. Bir de nasıl yapalim, güvenli kullanmayani geçirmeyelim de trafikte size arkadan vursun, yandan çarpsın da, canınızı tehlikeye mi atsın? Gecirdigimizden de, kalan kişiden de ekstra kazancımız yok. 3.vites ile kalkmaya çalışıp stop ettireni var ( bu kişi ehliyetsiz tır şoförü, tır yüksek vites ile kalabiliyor), sinyal vermeden,arkasına bakmadan yola direk atlayani var, yanaşırken kaldırıma çıkani var, yaya geçiyor, üstüne süreni var.Birakalim trafiğe sürsünler o zaman. Ben geçen gün kırmızı ışıkta geçen bir kamyonet yüzünden bebeğimi kaybediyordum. Eşim direksiyondaydi, kırmızıda durdu, arkadan çarptı kamyonet, kirmizida geçersin ,sanmistim ,diyor. Ve adam oto sanayici. Herkese ehliyet verilmez, yeterli olunca herkes alsın.
Her sektörde,kurumda hak yiyen var,bu durumda da hak yenilmiştir belki, bunu bilemeyiz, orda olmadigimiz için. Bana ülkede bir kurum soyleyin,hak yenilmeyen? Ben hiç öyle bir kurum bilmiyorum.Ben genellemenize tepki gösteriyorum, hepsi para için uğraşıyor,diyorsunuz, var evet, torpil yapan çok kişi duyuyorum, sınavda görev almak için. Benim arkam yok, görev çıkarsa gidiyorum, çıkmazsa torpil aramıyorum. Genellerken düşünün, düzgün insanlar da vardir belki aralarinda.Bela okumanın size de iyilik getirecegini sanmiyorum, eğitimci misiniz bilmiyorum ama biz ornek olmak zorundayız. Bazı durumlarda elimizden gelmiyorsa Allah'a havale etmek hak yiyenleri, şahsı kanaatimce daha yararlı bir davranış biçimidir.Tamam doğru düzgün kullanmayana ehliyet vermesinler ama hatasız kullanan sürücüye sanki panik olmuş gibiydiniz diye uyduruk bir bahane bulup insanları uğraştırmasınlar
Sonuna kadar arkasındayım dediğimin e en ufak bir milim bile hak yiyorlarsa zehir olsu
İnanın orada yapılan davranışlarıHer sektörde,kurumda hak yiyen var,bu durumda da hak yenilmiştir belki, bunu bilemeyiz, orda olmadigimiz için. Bana ülkede bir kurum soyleyin,hak yenilmeyen? Ben hiç öyle bir kurum bilmiyorum.Ben genellemenize tepki gösteriyorum, hepsi para için uğraşıyor,diyorsunuz, var evet, torpil yapan çok kişi duyuyorum, sınavda görev almak için. Benim arkam yok, görev çıkarsa gidiyorum, çıkmazsa torpil aramıyorum. Genellerken düşünün, düzgün insanlar da vardir belki aralarinda.Bela okumanın size de iyilik getirecegini sanmiyorum, eğitimci misiniz bilmiyorum ama biz ornek olmak zorundayız. Bazı durumlarda elimizden gelmiyorsa Allah'a havale etmek hak yiyenleri, şahsı kanaatimce daha yararlı bir davranış biçimidir.
internetten çalışmıştım ben eski sorulara hemen hemen aynıları çıkmıştıVallah ben yazili sinavdan korkuyorum iste 3 ay sonra ehliyete baslayacagim diksiyon konusunda cok rahatim 16 yasimdan beri babam ögretti sakin sakin rahat kullanmaya basladigimda 4 ay sonra beni köye kadar araba kullanmami istedi 30 km kullandim yani insallah unutmamisimdir 3 yildir kullanmadim arabayi ama 2ci sinavinda alirsin insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?