Direksiyon Sinavinda Kaza Yapmak🥺

Crescent Blue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
247
276
103
Kizlar bugün direksiyon sinavina girdim daha 5. dakikada kaldim🥺 dönüs yaptim saga sinyal verip ara yola girecekken park halindeki baska aracin aynasina carptim ve sinav son buldu.Su saate kadar ahh nasil yaptim?Nasil dikkat etmedim deyip durdum ve sizlerle yasadigim bu olumsuz sonuclanan deneyimi paylasmak istedim.Ilk sinava giremedim o tarihte sehirdisina cikmak zorunda kaldim ve bu 2.sinavdi yapamazsam dosyam yanarsa diye korkmaya basladim.Pratik yapmam gerekiyor,insaAllah diger sinavdan gecerim.Kendimi aptal ve basarisiz hissediyorum...🥺

Son düzenleme:
Evet tamamen bana birakmis belli ki en azindan benden önce farkeder de frene basar dedim son dk sola cevir dedi ama zaten carpttim o arada🥺
Direksiyon eğitmeni değil de komisyonun oturması zaten senelerdir istenmeyen bir durum da işte böyle gelmiş gidiyor. Hiç üzülmeyin ufak bişey heyecanla neler olmuyor.

Direksiyon eğitmeni değil de komisyonun oturması zaten senelerdir istenmeyen bir durum da işte böyle gelmiş gidiyor. Hiç üzülmeyin ufak bişey heyecanla neler olmuyor.
Evet baskan yanimdaydi ama herseyi bana birakmisti belli ki.Dideral diye bir ilac da aldim heyecan yapmayayim diye ki son derece heycansiz ve kendine güvenen bir ruh halindeydim komisyon halimden memnun gibiydi aniden carpma olunca hepimiz sok olduk

Çok geçmiş olsun. Ben sınavların daha da zor olması taraftarıyım çünkü trafik kazaları daha çok can yakıyor. Kendinizi iyice geliştirdiğinizde zaten geçersiniz.
Esimin arabasi var ama hic yardimci olmadi ben ek ders aldim 3 saat ama tabi yeterli olmadi demek ki.

3 saat çok az maalesef, arabayı arada boş arazilerde kendinizce taşlarla sınırlar çizerek sürmeye çalışın o çok geliştirir.
Kurstan aldigim dersler disinda özel ders olarak 3 saat aldim tabi yetmedi.Evet o sekilde de calismak gerekiyor tabi pratigim cok az ama herseyi ezberledim güzargah,parklar,sinyaller konusunda kötü degildim ama olmadi

Dersteki hocalar o kadar isteksiz ve verimsiz ki gittigim kurs ciddi sorunlu ne yazik ki...
Benim direksiyon hocam da felaketti.Beni sürekli diğer öğrencileriyle kıyaslıyordu.Sürekli bir azar,alay..."Yine bir şey diyecek mi?" diye kendimi kasa kasa ders alıyordum.Son çare hocamı değiştirmiştim.Öyle bir şey düşünebilirsiniz.

Ben diğer sınav aracının kapısına çarpmıştım son anda tam park edecekken. Diğer araçtakini bıraktılar beni geçirdiler. 😂

Bizim zamanımızda kasaptan manavdan alıyorduk gerçi ehliyeti 😂😂😂

Üzülmeyin, bir sonrakinde halledersiniz.

Ben de sınavdan kalmıştım zor aldım ehliyeti hiç bilmiyordum araba sürmeyi, kendimi cok beceriksiz hissetmistim ama sonra araba aldıktan sonra sorun olmadı çok şükür kullanıyorum uzun süredir her yere girip cikiyorum. Moralinizi bozmayın bi gaz bi fren araba sürmekte bise yok

Back
X