Üzülmeyin 3 te alan biri olarak yazıyorum bunu. Ben manuel aldım. Sizin şansınz daha yülsek. Eminim sonrakinde alıcaksınızdır. Demek ki daha hazır değilsiniz. Bol pratik yapın buldugunuz her firsatta yanınızda biriyle çıkın. Pes ederseniz sil baştan daha zor olur. Ben 3 yılıma giricem alalı. Şuan tır sürücek vaziyetteyimDireksiyon sınavından ikincide kaldım ne yazikki ağlamaktan bir hal oldum zoruma gidiyor o kadar iyi yapıyorum sınav günü ne oluyorsa bu baş belası paralel parkta kaldım acele edip parkım tamam dedim ön teker az çizgiye degmedi diye girmek istemiyorum artık yoruldum stres sıkıntı yaşamaktan hep hüsrana uğramaktan otomatik yazıldım kolay diye otomatikle alakalı değil mesele parkla(
İnsaAllah çok sağolun cevap yazdığınız içinÜzülmeyin 3 te alan biri olarak yazıyorum bunu. Ben manuel aldım. Sizin şansınz daha yülsek. Eminim sonrakinde alıcaksınızdır. Demek ki daha hazır değilsiniz. Bol pratik yapın buldugunuz her firsatta yanınızda biriyle çıkın. Pes ederseniz sil baştan daha zor olur. Ben 3 yılıma giricem alalı. Şuan tır sürücek vaziyetteyim. 3 yıldır da bi fiill trafikteyim. Ama inanılmaz bir çaba sarfettim bu duruma gelmek için. Ehliyete yazıldıgımda 3 ay boyunca her akşam pratik yaptım. Çok faydasını gördüm. Acele etmeyin,stres yapmayın en büyük sebebi stres zaten. Sınav günü rahatlatıcı çay felan için. Eminim başarıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?