Dirençli yumurtalık

Olderveolur000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
286
103
103
31
Eş kaynakli yaptırdığımız tüp bebek tedavisinde yumurtalıklarimin dirençli olduğunu öğrendik. İlaca yanıt vermiyor herşey normal yaş amh vs . Bu şekilde olup sonuç alan varmı

Merhaba, benim de direnç gösterdi yumurtalarım ama benim uzun protokoldü ve eşit büyümeleri için yumurtalar baskılanmıştı öncesinde ben ondan olduğunu düşünüyorum. Sizde nasıl bir tedavi uygulandı, ilaç protokolüyle de ilgili olabilir direnç durumu

Bana ilk tedavimde gonol F 150 ikincisinde gonol F 300 verildi ilkinde bir tam olgun olmayan yumurta ikincisinde iki yumurta onlarda embriyo gelişmedi

Bana ilk tedavimde gonol F 150 ikincisinde gonol F 300 verildi ilkinde bir tam olgun olmayan yumurta ikincisinde iki yumurta onlarda embriyo gelişmedi

O zaman sizde baskılama yapılmamış ama bazılarında gonal-f'e karşı dirençli olabiliyor sanırım, bir sonraki tedavinizde farklı bir ilaç denerler muhtemelen. Yaşınız genç sanırım, bu çok büyük bir avantaj bence farklı bir ilaç protoküyle güzel yumurta bulacaktır doktorunuz.

28 yaşındayım amh,3.39 ah keşke tek sorun bende olsa ama eşim de küçük yaşta inmemiş testis sorunu olmuş sayı hız morfoloji DNA hasarı var çok zor bir imtihan insan evlenince hemen oluyor sanıyor ama öyle değilmiş birde polis esiyim gurbette tekim Rabbim daha zor imtihanlardan korusun size de inşallah bu kez nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin

Yaşınız çok genç maşallah bu çok önemli bir avantaj, erkek kaynaklı olunca daha kolay diyorlar. Dna hasarı için imprly var ona bi bakın derim eşiniz için. Evet çok zor bir imtihan ama İnşallah neticesi de çok güzel olacak, zor olduğu için daha kıymetli olacak bebeklerimiz. Allah isteyen, uğraşan herkese, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.

Amin inşallah teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…