T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 11 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #1 Hamileyim acildeki doktor floxapen 500 mg verdi ama eczaci icme diyor bu konuda bilgiisi olan yazabilir mi Gebelik haftasi 21
Hamileyim acildeki doktor floxapen 500 mg verdi ama eczaci icme diyor bu konuda bilgiisi olan yazabilir mi Gebelik haftasi 21
Rprnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 4.682 10.554 158 28 11 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #2 Tugbacnr .!.: Hamileyim acildeki doktor floxapen 500 mg verdi ama eczaci icme diyor bu konuda bilgiisi olan yazabilir mi Gebelik haftasi 21 Genişletmek için tıkla... İlaç bilmiyorum da aktardan karanfil yağı alıp sürebilirsiniz biraz uyuştururur bi süre idare eder sizi Geçmiş olsun
Tugbacnr .!.: Hamileyim acildeki doktor floxapen 500 mg verdi ama eczaci icme diyor bu konuda bilgiisi olan yazabilir mi Gebelik haftasi 21 Genişletmek için tıkla... İlaç bilmiyorum da aktardan karanfil yağı alıp sürebilirsiniz biraz uyuştururur bi süre idare eder sizi Geçmiş olsun
achoi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 3.862 En iyi cevaplar 2 5.374 158 11 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #3 Deprem bölgesinde değilseniz tedaviniz yapılabilir bence doktorunuza sorun ve diş hekimine gidin lütfen geçmiş olsun
Deprem bölgesinde değilseniz tedaviniz yapılabilir bence doktorunuza sorun ve diş hekimine gidin lütfen geçmiş olsun
T Tugbacnr Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2022 449 122 18 27 18 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #4 achoi .!.: Deprem bölgesinde değilseniz tedaviniz yapılabilir bence doktorunuza sorun ve diş hekimine gidin lütfen geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim diş doktoru risk kabul edilirse tedavi yapiyor acile gttim antibotoyik yazdilar biraz gectu
achoi .!.: Deprem bölgesinde değilseniz tedaviniz yapılabilir bence doktorunuza sorun ve diş hekimine gidin lütfen geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim diş doktoru risk kabul edilirse tedavi yapiyor acile gttim antibotoyik yazdilar biraz gectu
WhiteFox 🔥🔥 Kayıtlı Üye 12 Şubat 2023 606 464 23 25 Diyarbakır 18 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #5 Eğer evde karanfil varsa ağrıyan dişinin olduğu yerde biraz beklet ağrısı hafifleyecektir
achoi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 3.862 En iyi cevaplar 2 5.374 158 18 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbacnr #6 Tugbacnr .!.: Teşekkür ederim diş doktoru risk kabul edilirse tedavi yapiyor acile gttim antibotoyik yazdilar biraz gectu Genişletmek için tıkla... Ben teknikerim polikliniklerde çalıştım 2.trimesterda olmanız lazım tedaviyi doktorları izin verdiği sürece yaptık ama ilk önce doktorunuzdan onay lazım kadın doğumcunuzdan
Tugbacnr .!.: Teşekkür ederim diş doktoru risk kabul edilirse tedavi yapiyor acile gttim antibotoyik yazdilar biraz gectu Genişletmek için tıkla... Ben teknikerim polikliniklerde çalıştım 2.trimesterda olmanız lazım tedaviyi doktorları izin verdiği sürece yaptık ama ilk önce doktorunuzdan onay lazım kadın doğumcunuzdan