Dış agrisi- izin alamama sorunu

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Kizlar bazen bişi yediğimde disimde acı oluyor.kasimda dolgu.yaptirmistim.her zmaan açım yok.bugun yeni gelen müdürden fakülteye gitmek.icin yıllık.izin aliyim.dedim.zira burada en iyi yer fakülte.ozellere de gittim.ozeller iyi dwgil.bu.keyfi olacağı için yıllık izin istedim
Müdür ama ben toplantı yapacaktım.is bölümü ile ilgili dedi.sonra git der gibi oldu ama gönüllü değildi pek.inatlasmayayim dedim.cok acil değil hadi bekleyelim dedim toplantıyı.herkes.deli gibi yillik izin alıyor.seytan diyor rapor al ama.git o.disciye.ara ara açım oluyo.
Bilemedim.kizlar.muhtemelen bahane olduğunu dusunuuor.sdaha önceki.mudurle.sikinti oldu.belki de dedikodu yaptilar.sorunuma inanmadı.ve bana karşı çok.kati.
Ne yapmaliyim

Yemek yedim şimdi.dis arama vbisi kaçtı.canim yanıyor.o şöyle düşünüyor.by kaytarmaya megilli.skmdiden izin verirsem işin ucunu tutamam.toplanti vs Bahane amâ şöyle bişi var ben yıllık izin alicaktim
Manolya bu dil bilgisiyle nasıl memur oldun sen?
Tekrar söylüyorum haftaya izin alır gidersin mesele değil.
Dişinin arasına bişey kaçtıysa fırçalarsın, diş ipi kullanırsın, ağız suyu kullanırsın çıkar.

Manolya bu dil bilgisiyle nasıl memur oldun sen?
Tekrar söylüyorum haftaya izin alır gidersin mesele değil.
Dişinin arasına bişey kaçtıysa fırçalarsın, diş ipi kullanırsın, ağız suyu kullanırsın çıkar.
Bana ağır geldi.yillik izin istemiştim.onu da vermedi.baskalarina veriyor.hem bir ay.bana bir gün yoo.o da hastaneye gidecektim

Bana ağır geldi.yillik izin istemiştim.onu da vermedi.baskalarina veriyor.hem bir ay.bana bir gün yoo.o da hastaneye gidecektim

Sana her şey ağır geliyor, ağır gelmeyen bir şey yok ki.
İzin verdiğinin performansı yüksektir vermiştir, toplantıyla alakası yoktur vermiştir, bu yıl hiç izin kullanmamıştır vermiştir. Kendinle kıyaslama herkesi. Çok izin aldıysan da adın çıkmıştır.

Noktalama işaretlerini har vurup harman savurmamalisiniz.

Bazısı hiç kullanmıyor , bazısı süs olsun diye kullanıyor.

Ortası yok mu bunun?
Cocuguma takintili oldugum bir durum. Noktalama isaretlerini burada herkes bilmek zorunda degil ama bu kadar karisik olunca ben 3-4 kere okumak zorunda kaliyorum 😄 takintiliyim galiba. Biraz once bir konuda da takili kaldim.
Konu sahibi cok gecmis olsun. Disin agridigi icin daginik yazdigini dusunuyorum. Dis agrisi ceken herkese Allah yardom etsin. Cok kotu bor agri :(

Back
X