Diş agrisi

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
32 haftann icindeyim dayanilmaz bi dis agrisi çekiyorum parol ictim gram fayda etmedi dayanmiyrm önerisi olan varmi

32 haftann icindeyim dayanilmaz bi dis agrisi çekiyorum parol ictim gram fayda etmedi dayanmiyrm önerisi olan varmi
canim bence bi dis hekimine gorunmen lazim ... en saglikli cevabi o verir ... birde hamilelerde ilk uc ay ve son uc ay dise dokunmuyorlar (aneatezik vs.gibi)

canim bence bi dis hekimine gorunmen lazim ... en saglikli cevabi o verir ... birde hamilelerde ilk uc ay ve son uc ay dise dokunmuyorlar (aneatezik vs.gibi)

Aynen gtmem lazm cnm ama smdi bisi yapamick naslsa die gtmiyrm allah skur bgn tutmadi arq ara sizlio soguk icemiorm ama dayanicaz az kaldi artk :)

sarimsak ezip agriyan disine bastirabilirsin uyusturuyo rahatlatiyo ama azicik tansiyonun dusebilir ben oyle yapiyodum ve maydonoz dograyip yine disine bastirabilirsin ama maydonoz denemedm ben herkes cok iyi geliyo dedi gecmis olsun

Aynen gtmem lazm cnm ama smdi bisi yapamick naslsa die gtmiyrm allah skur bgn tutmadi arq ara sizlio soguk icemiorm ama dayanicaz az kaldi artk :)
mudahele etmez agriyan dise ama en azindan parolden daha etkili bi ilac verebilir ... ustelik disin acilide var yani devlette ... istedigin saatte gidebilirsin ... bu agriyla durma ...

Benim hamileliğmin son ayında diş ağrım olmuştu. Kadın doğumcum hiçbir zararı olmaz, git ne gerekiyorsa yaptır dedi.

İçim rahat etmedi, gitmedim. İyice ilerledi ve doğumdan sonra dolgu yetmedi, kanal tedavisi yapıldı. Uyuşturulduğu için de 24 saatemziremedim.

Hamileyken yaptırsaydım keşke dedim...

Back
X