Dis agrisi

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Sabahın bu saati oldu hala ağrıdan uyuyamadım. Napıcam ben ya dişçiye gidiyorum iğne yaptıktan sonra bayılıyorum tedavi etmiyorlar. Bayilinca ayiltip geri gönderiyorlar. Fobim var korkudan beynim kendini kapatiyormus. Bunun başka yolu yok mu. Genel anestezi alabilirsin ama onu da çocuklara yapıyoruz dedi. Ağrıdan da duramıyorum. Bunun çözümü var mı. Bunu yaşayan var mı arkadaşlar.

Sabahın bu saati oldu hala ağrıdan uyuyamadım. Napıcam ben ya dişçiye gidiyorum iğne yaptıktan sonra bayılıyorum tedavi etmiyorlar. Bayilinca ayiltip geri gönderiyorlar. Fobim var korkudan beynim kendini kapatiyormus. Bunun başka yolu yok mu. Genel anestezi alabilirsin ama onu da çocuklara yapıyoruz dedi. Ağrıdan da duramıyorum. Bunun çözümü var mı. Bunu yaşayan var mı arkadaşlar.
Disinizdeki sorun ne ve neden çocuklara yapıyorlar da size yapmıyorlar genel anestezi?

Disinizdeki sorun ne ve neden çocuklara yapıyorlar da size yapmıyorlar genel anestezi?
20 lik dişler çekilecek bide kanal yapılacakmış. Normal sigorta hastaneleri hiç bişi yapmıyor. Özel hastane de pedagog eşliğinde çocuklara yapılıyor dedi.

20 lik dişler çekilecek bide kanal yapılacakmış. Normal sigorta hastaneleri hiç bişi yapmıyor. Özel hastane de pedagog eşliğinde çocuklara yapılıyor dedi.
Genel anestezi hakkiniz var diye düşünüyorum, drla tekrar görüşün çok geçmişolsun

Genel anestezi hakkiniz var diye düşünüyorum, drla tekrar görüşün çok geçmişolsun
Teşekkür ederim. Başka hastanelerde yapılıyor sanırım bide öyle bakayım. Internette var ama sedasyon falan denilmis yapılacak kişiler içinde de fobisi olan erişkin denmiş.

Genel anestezı ile o işlemlerı yaptırman tahmini 3.000 tl tutar . Bence kendını bıraz zırlasan dayanabılırsın . Ailenden biri yanında olsun . Herkes korkarak gıdıyor . Sen kendını sartlandırırsan bayılacagım canımcok yanacak falan fılan o zaten basına gelir . Mumkun mertebe rahat olmaya calışsan ?

Korkavak bşrşey yok kendini bu kadar güçsüz bırakma geçmiş olsn

çok geçmiş olsun aslında iğne yapılınca hiçbir şey hissedilmiyor ama siz iğneden mi bayılıyorsunuz ?

20 lik dişiniz gömülü mü, gömülü ise fiyat uçuyor da.

Eşimde de var aynı problem. İğneyi yediği anda küt diye bayılıyor. Sebebi iğne içindeki maddenin beyin damarlarınızı daraltması ve bu sebeple tansiyonunuzu düşürmesi. Çok psikolojik değil yani. Farklı bir iğne var yaptıkları yine anestezik olan. Bir doktorlara görüşürseniz yardımcı olur. Onu kullandıkları zaman çok sorun olmuyor. Hafif bir tansiyon düşmesiyle atlatıyoruz.

Back
X