Ovvv çok sertDogum gununde dis bakim seti al
Yani cnm seni bilemem tabi ama bnm icin dis bakimi cok onemli yani yuzune bakinca midem bulanir. Ztn saka amacli demistmOvvv çok sert
benim nişanlımın da dişleri öyle ama bu fırçalamamakla ya da bakımla alakalı birşey değil. aşırı tartar var. nişan zamanında 3 kere de temizledi dişçi şu an 5 ay geçti yine eskisi gibi. Ben kendi dişlerimden dem vurarak aldım ağzından lafı. kendisi de anlattı benim sıkıntım var malesef 6 ay sonra yine böyle oluyor bende sıkıntılıyım dedi.Kızlar yeni başlamış bi ilişkim var 1 ay oldu. Dert pek denmez ama sorunum erkek arkadaşımın dişleri. Kendisi sanırım dişlerine bakmıyor. Yani benimde dişlerim kemiğin kendinden kaynaklı bembeyaz değil ama yine de temiz olduğu diş fırçaladkğım belli oluyo. Ama erkek arkadaşımın sanki tortu var gibi yani bariz belli gibi fırçalamadığı. Hatta gülerken eliyle ağzını kapatıyo falan belki de bi sorunu vardır bilemiyorum ama. Sizden onu kırmadan bu konuyu nasıl söylemem gerektiğiyle ilgili fikir almak istiyorum. Sizce ona bu konuyu nasıl açmalıyım bayanlar
belki de canım çünkü normalde kendisine bakan bakımlı biri zannetmiyorum ki bu konuyu es geçin. en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağımbenim nişanlımın da dişleri öyle ama bu fırçalamamakla ya da bakımla alakalı birşey değil. aşırı tartar var. nişan zamanında 3 kere de temizledi dişçi şu an 5 ay geçti yine eskisi gibi. Ben kendi dişlerimden dem vurarak aldım ağzından lafı. kendisi de anlattı benim sıkıntım var malesef 6 ay sonra yine böyle oluyor bende sıkıntılıyım dedi.
Kızlar yeni başlamış bi ilişkim var 1 ay oldu. Dert pek denmez ama sorunum erkek arkadaşımın dişleri. Kendisi sanırım dişlerine bakmıyor. Yani benimde dişlerim kemiğin kendinden kaynaklı bembeyaz değil ama yine de temiz olduğu diş fırçaladkğım belli oluyo. Ama erkek arkadaşımın sanki tortu var gibi yani bariz belli gibi fırçalamadığı. Hatta gülerken eliyle ağzını kapatıyo falan belki de bi sorunu vardır bilemiyorum ama. Sizden onu kırmadan bu konuyu nasıl söylemem gerektiğiyle ilgili fikir almak istiyorum. Sizce ona bu konuyu nasıl açmalıyım bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?