• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş bakımı !?!?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Kızlar yeni başlamış bi ilişkim var 1 ay oldu. Dert pek denmez ama sorunum erkek arkadaşımın dişleri. Kendisi sanırım dişlerine bakmıyor. Yani benimde dişlerim kemiğin kendinden kaynaklı bembeyaz değil ama yine de temiz olduğu diş fırçaladkğım belli oluyo. Ama erkek arkadaşımın sanki tortu var gibi yani bariz belli gibi fırçalamadığı. Hatta gülerken eliyle ağzını kapatıyo falan belki de bi sorunu vardır bilemiyorum ama. Sizden onu kırmadan bu konuyu nasıl söylemem gerektiğiyle ilgili fikir almak istiyorum. Sizce ona bu konuyu nasıl açmalıyım bayanlar :110:

Ayy disler cok onemlidir ya dislerine bakmayan adam cok itici gelir bana. Her neyse bence direk yuzune soyleme. Mesela gratis'e falan girin birlikte o da yanindayken dis macunlarina agiz bakim sagligi ile ilgili seylere bak kendinden ornek vererek mesaj yolla :KK53: iste agiz bakim suyu almak istiyorum ne alsam hangisi iyidir gibisinden ben boyle yapardim herhalde o da ceki duzen verir senin boyle onemsedigini gorunce. Direk soylemek kirici olabilir.

Ben rutin diş temizliği yaptırıcam sanada alayım birlikte gidelim dişler önemli hangi gün müsaitsin de.

Tatlı dilli emrivaki herşeyi çözer

muhabbet ederken konuyu diş bakımına getirebilirsiniz.
kendiniz üzerinden dişçiye gitmem gerek, fırçalıyorum ama şöyle böyle sorunum var ya da dişlerimin güzel gözükmesini seviyorum diyerekten mesajı alır mı acaba :KK5:

Dogum gununde dis bakim seti al :KK48:

Konuyu kendinizden açın "ya canım dişlerimi temizletmek istiyorum,tanıdığın dişçi falan varmı,sen beni götürsen beraber yapsak" falan tarzı. Hödük değilse anlar:KK55:

Kızlar yeni başlamış bi ilişkim var 1 ay oldu. Dert pek denmez ama sorunum erkek arkadaşımın dişleri. Kendisi sanırım dişlerine bakmıyor. Yani benimde dişlerim kemiğin kendinden kaynaklı bembeyaz değil ama yine de temiz olduğu diş fırçaladkğım belli oluyo. Ama erkek arkadaşımın sanki tortu var gibi yani bariz belli gibi fırçalamadığı. Hatta gülerken eliyle ağzını kapatıyo falan belki de bi sorunu vardır bilemiyorum ama. Sizden onu kırmadan bu konuyu nasıl söylemem gerektiğiyle ilgili fikir almak istiyorum. Sizce ona bu konuyu nasıl açmalıyım bayanlar :110:
benim nişanlımın da dişleri öyle ama bu fırçalamamakla ya da bakımla alakalı birşey değil. aşırı tartar var. nişan zamanında 3 kere de temizledi dişçi şu an 5 ay geçti yine eskisi gibi. Ben kendi dişlerimden dem vurarak aldım ağzından lafı. kendisi de anlattı benim sıkıntım var malesef 6 ay sonra yine böyle oluyor bende sıkıntılıyım dedi.

benim nişanlımın da dişleri öyle ama bu fırçalamamakla ya da bakımla alakalı birşey değil. aşırı tartar var. nişan zamanında 3 kere de temizledi dişçi şu an 5 ay geçti yine eskisi gibi. Ben kendi dişlerimden dem vurarak aldım ağzından lafı. kendisi de anlattı benim sıkıntım var malesef 6 ay sonra yine böyle oluyor bende sıkıntılıyım dedi.
belki de canım çünkü normalde kendisine bakan bakımlı biri zannetmiyorum ki bu konuyu es geçin. en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım o_O

Yani inceden mesaj vermek de aynı kapıya çıkar.. Çok antibiyotik mi kullandın diye sor. Konu açılır.
Bir de belki bakmamıştır aklı başına gelince de dişçi fobisi oluşmuştur. Tek kelimeyle zor.. El yüze katlanılır bir nebze de diş fena yaa Allah korusun

kendinden söz aç..mesela laf arasında 'canım dişlerime ne kadar bakım yaptırsam da tam beyaz olmyo, kötü duruyomu'gibi bişey söyle..ordan cevabına göre anlasın zaten düşüncelerini.

Ağzını eli ile kapattığına göre kendi de farkında.. Sağlık problemi olabilir diye düşünüyorum.

benim dişlerimde tartar oluşmuş temizletmem lazım hiç rahat edemiyorum vs. gibi kendi üzerinden konuşsan?

İsterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun soğur ve ayrilirdim. Msj falanda vermezdim dişini fırçalasın diye.tiksindim bikere der giderdim.ona demezdim tabii kendime derdim.

Back
X