Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın diş kemik rengi sarı, ayrıca sigara içiyor daha çok sararıyor, ne yapmalıyız? Gerçekten iyi bir marka var mı özellikle kullananlar deneyenler ?
Nişanlımın diş kemik rengi sarı, ayrıca sigara içiyor daha çok sararıyor, ne yapmalıyız? Gerçekten iyi bir marka var mı özellikle kullananlar deneyenler ?
Ben ıkı senedir yapıyorum.zararını görmedim sıgara kahve lekelerini o cıkarıyor tonuda ıkı ton kadar açılmış durumda cok guzel olmasada eskisindsn iyi artık kırık beyaz duruyor
Sağlıklı diş çok fazla beyaz olmaz ama sigara diyorsunuz birde yanına çay kahve içiyorsa sararma ihtimalini artırır birlikte tuketmemeye gayret etsin en önemli düzenli fırçalamak bazı sararmalar çok önceden ise zor geçer beyazlatma işlemi yaptırabilirsiniz ama düzenli fırçalama temizleme en iyisi süreklilik etkili olacaktır