• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş buğdağı partisi

acemianneolmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
merhabalar öncelikle yeni anne olmuş kişilerin yardımına ihtiyacım var , oğlum 9 aylık dişini çıkartı bir organizasyon yapmak istiyorum. biraz eğlenceli birşey olsun diye genelde mevlit , aşure ,sünnet gibi şeylerde hep aile deki insanlara biraraya geldik . bu sefer sadece kendi yaş akranlarım olsun eğlenim diyorum. diş buğdağı partisi yapim dedim kendi arkadaşlarımı çağırayim pasta filan keselim sonra oyun havası katıp oyniyalım halay çekelim gibisinden sizce çok abartı tabiri caizse görgüsüzlük gibi olur mu acaba ? yıllardır görüşmediğim arkadaşlarımı buldum onlarda gelmek istiyorlar çok mu fazla olur sizce

İçinden geliyorsa yap canım daha sonra pişman olacağına :)

bende diyorum aslında ama insan ister istemez yanlış anlaşılmaktan çekiniyor sanırım bu kaygıda bana eşim tarafının hal hareketinden bulaştı aslında ama dediğin gibi canım içimde kalıp gözümde olacağına yaşayıp eğlenmek daha mantıklı sanırım benim teşviğe ihtiyacım var çok saol canım @EmiraSalih

doğru söylüyosun teşekkür ederim desteğin için @Pembegomlek
Ne demek Canim

Gun tarzi gibi bisey olabilir. Pastanin yanina pogaca kısır vs gibi seyler.
Vallla tam ihtiyacim olan parti ama gebeyim oyle cok oynayamiyorum
Kucuk kartlara
Disim cikti yazabilirsin bunu da cop sislere yapıştırıp gelenlere verebiliesin..

tabiki oda senin düşüncen saygı duyuyorum benim istediğim o kadar eski arkadaşlar bir araya gelmişken eğlenmek diş buğdayı bahane olucak bir nevi @Cokopremses

merhabalar öncelikle yeni anne olmuş kişilerin yardımına ihtiyacım var , oğlum 9 aylık dişini çıkartı bir organizasyon yapmak istiyorum. biraz eğlenceli birşey olsun diye genelde mevlit , aşure ,sünnet gibi şeylerde hep aile deki insanlara biraraya geldik . bu sefer sadece kendi yaş akranlarım olsun eğlenim diyorum. diş buğdağı partisi yapim dedim kendi arkadaşlarımı çağırayim pasta filan keselim sonra oyun havası katıp oyniyalım halay çekelim gibisinden sizce çok abartı tabiri caizse görgüsüzlük gibi olur mu acaba ? yıllardır görüşmediğim arkadaşlarımı buldum onlarda gelmek istiyorlar çok mu fazla olur sizce
Gorgüsüzlük olmaz sosyalleşmek için Güzel bir neden olur..

ben o geleneği yine sürdürüyorum yapıyorum adetimiz diye ama kedimce de birşey istemiş oluyorum bahaneyle aslında @Yogurtcu bayram

Back
X