Bebek Beslenmesi diş buğdayı hakkında bilginize ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kubraderin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
237
1
0
İstanbul
kızımın 1 ay oldu dişi çıkalı. bizde diş kutlaması yapılır bide buğday kaynatıp börek çörekle
diş pastasıyla kutlanır.daha sonra meslek seçer bebek.
yanlız etrafımdaki arkadaşlarım böyle birşey bilmiyorlar. aranızda yapan varmı birde nasıl
bir parti düzenlediniz.bilgisi olan paylaşabilirmi?

ilk defa böyle bişi duyuyorum kübraderin :53:gerçekten çok ilginç peki meslek seçer bebek derken ben anlamadım o nasıl bişiki :44:

pasta kesildikten sonra bebeğin önüne tepside ayna,tarak.kitap, kalem,makas, vs... (daha aklıma gelmiyor)
koyuyorsun hangisini seçerse ileride meslege o oluyor (guya)
bildiğim böyle biz böyle yaparız.hepsininin bir anlamı var mesela ayna:manken makas:doktor kalem:yazar vsss

makası seçerse terzi olur bence:52:

bizde öyle bi adet yok ama canan tan' ın bi tane kitabında bahsediyodu :52:öyle bişeyden.

google da aratırsan da baya bişeyler çıkıyo canım nasıl yapıldığıyla ilgili. dişiniz hayırlı olsun darısı benim oğluşuma artık.

makası seçerse terzi olur bence:52:

bizde öyle bi adet yok ama canan tan' ın bi tane kitabında bahsediyodu :52:öyle bişeyden.

google da aratırsan da baya bişeyler çıkıyo canım nasıl yapıldığıyla ilgili. dişiniz hayırlı olsun darısı benim oğluşuma artık.

bizde böyle bi adet var.yaptım ben diş partisini 3-5 ay olucak...
sizin kaç aylık

Back
X