Diş Buğdayı Kurabiyesi

valla ben kendim bir ara yapmayi planliyorum, cokta zor gozukmuyor bence. kurabiyeyi hepimiz yapiyoruz zaten, bastirmali seylerdende zaten var, yok ise bile yuvarlak seklindede yapilabilir cay bardagi ile falan.

Metalden boyama sablonlari buldum gecen gun 2 liraya, cok guzel cicek motifleri var, onlarida bastirmada kullanmayi dusunuyorum. Bakalim nasil olacak. Seker hamurunuda hazir alacagim, merdanede evde bulunan malzemelerden. acikcasi tanesi 4 liraya bir kurabiye almak bence cok pahali. sonucta bir mevlutte veya dis bulgurunda 3-5 kisi olmuyor, kalabalik bir sayi oluyor ve coluk cocuklar ile dahada kabariyor.

EVET CANIM BANA DA ÇOK PAHALI GELDİ 4 LİRA.4 LİRAYA DAHA PROFESYONEL KURABİYELER VAR.BEN 1.5 LİRAYA BULDUM.İLGİLENEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN LİNK ATAYIM BULDUĞUM SİTEYİ.AMA BEN DE KENDİM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ŞEKER HAMURUNU KENDİM YAPIYORUM ZAten.TARİFİ ÖNCEKİ SAYFADA VERDİM DENE BENCE ÇOK BASİT HAZIR ALMANA HİÇ GEREK YOK.MUHALLEBİ GİBİ PİŞİRİYOSUN OKADAR.BEN YAPABİLİRSEM ARKADAŞLARIMA DA CEMİYETLERİNDE YAPMAK İÇİN ÖĞRENMEK İSTİYORUM

$DSC03311.webp$DSC03306.webp$DSC03303.webp$DSC03302.webp

KELEBEKLİ OLAN benim bebeğimin 6 ay kınasında yaptığım kurabiye.ilk denememdi.evdeki kelebek kalıbıyla yaptım.bir de kalp şeklinde olan vardı.ona gıda boyasını daha az koydum, toz pembe oldu.ama şimdi diş kurabiyesinde daha değişik bişeyler yapmak istiyorum.hala dişimiz de yok ama :96: kutular da kına kutularımız.belki fikir olur.içinde renkli badem şekeri, kına keseleri, bebeğimin magnetli resmi ve hoşgeldin bebek kartı var.bunun tanesini 8 liraya yaptırmıştım.çok maliyetli oldu.artık kendim hazırlamak istiyorum.aslında herkesin yapabileceği kolay şeyler.yeter ki hayal gücü, yaratıcılık olsun.insan heves ediyor zaten :34:

Ben kendim kurabiye pişirip , süsleme glazürü kullanıp yapmayı planlıyorum..
4 milyon lira , 1 kurabiye için yüksek gibi geldi bana..

diş kurabiyelerini gezerken rastladım topiğe bence de 4 lira bir diş buğdayı için çok pahalı ben kendim de yapıyorum adedi 2 tl fazla miktarda olduğunda indirim de yapıyorum... ilgilenen olursa Kurabiye Keyfi site adresim telefon numaram 05395710927 ismim gülşah

Back
X