- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
- 363
valla ben kendim bir ara yapmayi planliyorum, cokta zor gozukmuyor bence. kurabiyeyi hepimiz yapiyoruz zaten, bastirmali seylerdende zaten var, yok ise bile yuvarlak seklindede yapilabilir cay bardagi ile falan.
Metalden boyama sablonlari buldum gecen gun 2 liraya, cok guzel cicek motifleri var, onlarida bastirmada kullanmayi dusunuyorum. Bakalim nasil olacak. Seker hamurunuda hazir alacagim, merdanede evde bulunan malzemelerden. acikcasi tanesi 4 liraya bir kurabiye almak bence cok pahali. sonucta bir mevlutte veya dis bulgurunda 3-5 kisi olmuyor, kalabalik bir sayi oluyor ve coluk cocuklar ile dahada kabariyor.
EVET CANIM BANA DA ÇOK PAHALI GELDİ 4 LİRA.4 LİRAYA DAHA PROFESYONEL KURABİYELER VAR.BEN 1.5 LİRAYA BULDUM.İLGİLENEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN LİNK ATAYIM BULDUĞUM SİTEYİ.AMA BEN DE KENDİM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ŞEKER HAMURUNU KENDİM YAPIYORUM ZAten.TARİFİ ÖNCEKİ SAYFADA VERDİM DENE BENCE ÇOK BASİT HAZIR ALMANA HİÇ GEREK YOK.MUHALLEBİ GİBİ PİŞİRİYOSUN OKADAR.BEN YAPABİLİRSEM ARKADAŞLARIMA DA CEMİYETLERİNDE YAPMAK İÇİN ÖĞRENMEK İSTİYORUM