Dış çevre, bize karışma artık

Ben size çok hak verdim.. Haftada bir gün izinle calismak ne demek çok iyi bilirim...pazar günleri resmen koltuğa yigilip kalirdim...

. Tüm isleri tek günde halletmek, herkesi mutlu etmek, ayni zamanda dinlenmek zorundasiniz ama hiçbiri ayni anda mümkün olmuyor:KK43:

Çözüm nedir bilemiyorum amaplan yapip beklenti içime girmemek en doğrusu gibi

Eşim ve çevremden duydum benzer cümleleri. Hayatı tek başımaymış gibi yaşıyormuşum :63: . Seni dinlendiren, keyif veren şeyleri yapmak istiyorsun anlıyorum seni. Eşin ise sülaleyle geçirilen vaktin tatil zamanı olduğunu düşünüyor. Aynı benim annem cümbür cemaat toplaşsınlar lak lak yapsınlar ondan keyiflisi olmaz.
Sen kendini sıkarsan eşinin gönlü olsun diye kendi isteklerini geri plana atarsan mutsuzlaşırsın, eşine karşı öfke duyabilirsin zamanla.
Kesinlikle tartışmadan, iyi bir gününde sanki aklında yokmuşta konu açılmış gibi tatlı dille ortak bir noktada buluşmanız gerektiğini, iki insanın farklı dünyalar taşıdığını, her omzun üzerinde farklı bir hayal dünyası olduğunu anlatman gerek eşine. Biraz o biraz sen fedakarlık gösterirseniz kimsenin içinde uhde kalmaz haftayı bitirirken.

Back