Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah canım onların aglamasına dayanamıyom benBenim meleğim de yedi aylık.ilk dişini geçen hafta çıkardı. Diş geldi diye sevinemeden iki gün 38.5 civarında ateş,huzursuzluk, iştahsızlık,ishal,uykusuzluk kabus gibi çöktü üzerimize. Nette bu duruma bir çare ararken kehribar bebek diş kolyesi diye bişeyle karşılaştım ve aldım.sonuca kendim bile inanamadım. Aldığım ilk gün taktım ve öğlen uykusunda mucize gibi aralıksız uç saat uyudu.kehribarın ağrı kesici özelliği varmış, bağışıklığı kuvvetlendirip sakinleştirici bir yapıya sahipmiş.ben faydasını gördüm kızlar. Bence sizde bir araştırın. İçinize siner,aklınıza yatarsa alırsınız.kolyeyi kullanmaya başladığından beri daha huzurlu maşallah. Bu arada sürekli de dua okuyorum kızıma. Dilerim tüm bebekler sağlıklı,huzurlu ve mutlu olsun inşallah.
canım doktora götürdüm ben yeni birde gırp öksürk olmuştu etşde çıkıyordu devamlı agrı kesici atş düşürücü öksürk için de ilaç verdi diş jeli de yazmıştı 2 gündür aglamıyor ilaçlarını düzenli veriyıom agrısı için diş jelinide sürüyon en azın dan rahatlıyor iyi uyuyor canım bol emzir anne sütün agrıyı önlermiş doktorum dedi bol bol emziriyom bende canımmBenim bebeğim 24 ocakta 7.ayını bitirdi sekize girdi canım. Dişinin çıktığını gördüğüm günden altı gün sonra kolyeyi takmaya başladım.Herşey tam anlamıyla düzelmedi tabii.benim kızımın sürekli uyku sorunu vardı.hala geceleri nerdeyse saat başı kalkıyor.ama diş çıkarmaya başlayınca gündüzleri de sürekli bir huzursuzluk, ağlama, kucakta bile durmama halleri olmaya başladı. Şimdi gündüzleri birer buçuk saat olmak üzere iki defa uyuyor. Uyanık kaldığı zamanlar daha keyifli. Oyuncaklarıyla,ablasının oyunlarıyla, yürütecinde zaman geçirebiliyor.ama ben aynı zamanda sekine duası diye bir dua okuyorum sürekli.sakin ve huzurlu olması için.ikisinin de işe yaradığına inanıyorum.eğer araştıracak olursan kehribarın faydalarını göreceksin. İnşallah senin bebişinde rahatlar canım.bebeklerimizin acılarına karşı çaresiz olmak çok zor biliyorum. Allah dermansız dertler vermesin.
yok canım parti falan degil ya lokum ya kuru yemiş dagıtmayı düşünüyom :) öyle bişey olmazmı kiDiş bulguru yaparlar bizde.yenilerde diş partisi yapıyorlar canım. Kurabiyeler,pastalar, misafirlere hediyeler falan.ben yapmayı düşünmüyorum. Ama eğer yapmak istiyorsan nette bir sürü bu tarz partiler için kurabiyeler ve süslemeler yapan siteler var.
Canım neden olmnasın.gönlünden ne geçiyorsa o güzel olur.Allah tüm dişlerini sıkıntısız, sağlıkla çıkarmayı nasip etsin.yok canım parti falan degil ya lokum ya kuru yemiş dagıtmayı düşünüyom :) öyle bişey olmazmı ki![]()
amin canım çok teşekürederim cvpların içinCanım neden olmnasın.gönlünden ne geçiyorsa o güzel olur.Allah tüm dişlerini sıkıntısız, sağlıkla çıkarmayı nasip etsin.
Diş jel sadeceKizim ilk disini 40 derece atesle cikardi ama hala huysuz( ilk cocukta bu kadar zorlanmadik ama ikinciler biraz daha mi nazli oluuor nedir ..surekli kucaga gelmek istiyor..tum disler cikana kadar huysuz mu olacak acaba..kullandiginiz bitkisel bisey varmi