Çocuk Hastalıkları Dış çıkarma belirtileri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Kızlar lütfen yardımcı olun dış çıkarma belirtileri neler kime sorsam ele değer diyo ele değer bnde biliyorum ele değmeden önce nasıl oluyor beyazliyomu kizariyomu lütfen yardımcı olun çok tskr ederim şimdiden (:

Gunaydin kuzum dış cikaracaginda zaten belli olur damağı bembeyAZ olur.Biraz huysuzluk ishal olabilir.Eczanelerde rahatlacı jellerden alabilirsin.Kızıma peynir yedirirken parmagimi isirinca görmüştüm dişini😂😂Hayırlısıyla kolaylıkla çıkar inşallah kuzumun disleri😍

Gunaydin kuzum dış cikaracaginda zaten belli olur damağı bembeyAZ olur.Biraz huysuzluk ishal olabilir.Eczanelerde rahatlacı jellerden alabilirsin.Kızıma peynir yedirirken parmagimi isirinca görmüştüm dişini😂😂Hayırlısıyla kolaylıkla çıkar inşallah kuzumun disleri😍
Çok tskr ederim baluumm 🙏 ya beyazlama var ama ateş falan yok nezaman oluyor ateş (:

@rapunzelayse1453 canim dis yeri kasindigi zaman huysuzluklar baslar normal yani.Gece zor uyur ishal olabilir ates olabilir eczaneden rahatlatici jel alabiliirsin daha olay atlatir.😍

@rapunzelayse1453 canim dis yeri kasindigi zaman huysuzluklar baslar normal yani.Gece zor uyur ishal olabilir ates olabilir eczaneden rahatlatici jel alabiliirsin daha olay atlatir.😍

Salyada artis oluyor emzik kullaniyorsa onunla disleri kasimaya calisir gece uykulari bolunup aglar elini kulagina goturur dis cikacak yer kabarir kizarir

Back
X