Diş çıkarma dönemi

RYSA

Hakkımızda hayırlısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
2.250
2.466
Hanımlar bebeğinizin diş çıkarma döneminden bahseder misiniz biraz diş çıkarmaya başladığını nasıl anladınız benim kızım 6 ay 4 günlük ve 4 gün önce aşı olduk o günden beri pek huysuz aşıdan desem etkisi çoktan geçmiştir acaba diş mi çıkarıyor bilemedim bazen gülüyor oynuyor eğleniyoruz anne kız ama aniden sanki biraz önceki çocuk değilmiş gibi huysuzlanıyor ve sakinleştirmek mümkün olmuyor çok şaşkınım :KK43: acaba ne yapa bilirim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum

asinin etkisi olmaz olur mu hic..etki 3 haftaya kadar bile surebilir ki ilk 10 gun onemlidir de.hastaliklara acik olur,huysuz olur bu normal.
ama diger yandan dis zamani da yaklasiyor,damaklari aciyor olabilir.
yapacaginiz tek sey sakin olmak.
3 yasina kadar bebekler yuruyen duygu kupleri gibi olur,yani her duyguyu uclarda yasalarmis.
sakin olup kucaklayin,yapacak bisey gercekten yok bunun disinda,ya da ilgisini baska yone cekebilirsiniz.

asinin etkisi olmaz olur mu hic..etki 3 haftaya kadar bile surebilir ki ilk 10 gun onemlidir de.hastaliklara acik olur,huysuz olur bu normal.
ama diger yandan dis zamani da yaklasiyor,damaklari aciyor olabilir.
yapacaginiz tek sey sakin olmak.
3 yasina kadar bebekler yuruyen duygu kupleri gibi olur,yani her duyguyu uclarda yasalarmis.
sakin olup kucaklayin,yapacak bisey gercekten yok bunun disinda,ya da ilgisini baska yone cekebilirsiniz.

çok teşekkür ederim yarin için randevu aldık doktora, dün geceden beri de ara ara ateşleniyo düşürüyoruz 3-4 saat sonra yine ateşleniyo bütün vücudunun ateşini düşüre biliyoruz ama kafasının ateşi tam düşmüyo belki de dişle alakalıdır

canım diş de etkilidir ama aşıdan olmuştur büyük ihtimal diş dönemleride ateşli ve huzursuz oluyorlar herşeye nazlanıyorlar...

biraz önce gülüyodu aniden gülmenin ortasında ağlamaya başladı sonra bi gülüyo bi ağlıyo öyle olunca da korkuyorum açıkcası niye böyle yapıyo diye

dişleri acıyo olabilir canım.kabızlık gaz sorunu falan yok dimi
hayır yok, 1 saat önce zorlan emzirdim almıyodu çığırıyodu emerken uyudu şimdi uyandı şimdilik ağlamıyo ama kucağımdan da inmiyo oyalamaya çalışıyorum, bi de uyurken elleri buz gibi olmuştu ama kafası hala sıcaktı

biraz önce gülüyodu aniden gülmenin ortasında ağlamaya başladı sonra bi gülüyo bi ağlıyo öyle olunca da korkuyorum açıkcası niye böyle yapıyo diye

damaklari aciyordur canim,panik olma..
ilk defa tecrube ettigi bi his oldugu icin aniden cigligi basar.

damaklari aciyordur canim,panik olma..
ilk defa tecrube ettigi bi his oldugu icin aniden cigligi basar.
bugün doktora gittik kan ve idrar tahlili de yapıldı her ihtimale karşı çok şükür bir şey çıkmadı sadece diş çıkarmaya bağlıymış bu huzursuzluk bi de doktor jel sprey yazdı bi tane bakalım nasıl tesir edecek

ben bi de şeyi merak ediyorum şimdi diş etleri hafif şişmiş ya dişi ne zamana çıkacak peki kaç gün sürüyo diş çıkarması ? doktor hemen diş çıkacak diye bekleme dedi daha çıkması biraz uzun sürebilir dedi :KK43:

ben bi de şeyi merak ediyorum şimdi diş etleri hafif şişmiş ya dişi ne zamana çıkacak peki kaç gün sürüyo diş çıkarması ? doktor hemen diş çıkacak diye bekleme dedi daha çıkması biraz uzun sürebilir dedi :KK43:

bu surec cok uzun..2,5 yasina kadar yolu var canim.biri cikar,digeri patlar..gece uykulari bozulur bunlara hazirla kendini.
azilari ve kopek disleri cikarken ben agri kesici fitil koymustum ogluma,yoksa gece agridan uyuyamiyordu yavru.
doktoruna danis,ileriki donemde uygun gorurse fitil dene,sprey jel bunlar anlik rahatlama sagliyor,fitil 5 saat kadar rahatlatiyor bebegi..

Valla canım bebekten bebeğe Değişiyor bazı bebeklerde 3 Ay'ı bile bulabiliyor

X